Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem és a megnyugtatásotokra! Tegnap voltam 20 hetes Uh-on, és 1 héttel kisebb a magzat és én nagyon megijedtem! Számított terhességi kor: 20+4 nap
Uh (mért ) terhesség 19+4 nap
a méretek:
BPD.: 47,4mm
HC.: 170mm
AC.: 146mm
FEMUR.: 20,3 mm
HUMERUS.: 27,1mm
azonkívül mindene megvan és tökéletesen működik, a szíve is 142/mint ver, és 331g-ot mértek! A végtagjai is tökéletesek! De nagyon megijedtem! mit gondoltok?
2015. márc. 19. 10:18
1/7 anonim válasza:
2 hétnél több eltérés a "baj". Akkor több mint valószínű h átírják a heteket.
2015. márc. 19. 10:47
2/7 anonim válasza:
Oh, ne aggódj mi voltunk 20 héten 17hetesnek mérve... a doki azt mondta, hogy ez csak közelítő arány. 30h hetesen 2héttel nagyobbak voltunk. Születésre meg pont átlagosak.
(3600g 56cm)
Nyugalom. Bízz az orvosodban :)
7hós babóca és 7khm
2015. márc. 19. 12:24
3/7 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm szépen a megnyugtató szavakat :) akkor nem állt meg a fejlődésben az angyalkám :) akkor megnyugodtam! :)
2015. márc. 19. 12:29
4/7 anonim válasza:
Dehogyis :) Élvezd a kispocaklakód, ne stresszelj az nem tesz jót neki...
Ha bármi baj lenne azt hidd el te előbb éreznéd!
Jó baba várást!
2015. márc. 19. 12:46
5/7 anonim válasza:
Én mensi szerint 19+6 hetesen voltam a 20 hetes UH-n, kerek 19 hetesnek mérték a kislányomat. A szonográfus egyből mondta, hogy nehogy megijedjek, ez nem baj, nem egyformák a babák, mint ahogy mi sem. Később az orvosom ugyanezt mondta, nem teljesen egyforma ütemben fejlődnek már ilyenkor, játszik a genetika is például. Lehet, hogy legközelebb meg nagyobbnak mérik, változó ez, simán belefér 1 hét különbség.
2015. márc. 21. 00:22
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) látod nekem még ilyeneket sem mondott az UH-s doki! Egy kedves megnyugtató szava sem volt! De mára már sikerült megnyugodnom hála a védőnőmnek :) igazából a férjem is nagyon kicsike, 50 cm-el született annak idején és azóta sem lett sokkal magasabb :D én vagyok 154 cm és ő még picit kisebb is mint én, úgyhogy ez már biztos örökletes :) húsvét után megyünk 4d-re már alig várom! Tegnap először egyszer már napközben is éreztem :) úgyhogy olyan kicsike csak nem lehet :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!