Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire lehet számítani szülés után?

Mire lehet számítani szülés után?

Figyelt kérdés
Meddig véreztetek? Milyen betét kellett és meddig? Császár után is ugyan úgy vérzik az ember?
2015. márc. 18. 02:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam. 4 napig volt erősebb vérzésem (de a műtét során veszítettem rengeteg vért, nagyon nehezen tudták csak elállítani) akkor kellett az inkontinencia betét, aztán még 4 hétig tisztultam, ekkor már elég volt a sima betét is. Szülés után 5 héttel újra megjött a menstruációm.
2015. márc. 18. 05:28
 2/6 anonim ***** válasza:
csaszar után 6. hétig véreztem. az első 10 napban.kb 3 csomag ment el a Tena inkontinencia betétből (kék csomagolás) aztán még vagy 4-5 csomag az always vastagabb betétjéből.
2015. márc. 18. 06:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Hüvelyi szülés után 6 hétig véreztem. Ebből az első 5 nap volt erős menszi szerű vérzés, a többi meg épphogy valami. Az első napokban a legvastagabb betétet hordtam, utána már csak tisztasàgit.
2015. márc. 18. 06:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Császárral szültem.Az első 4 napban kellett Tena betét, utána a szokásos kb. 2 hétig. Ezután elég volt a tisztasági is, kb. az 5. hétig maszatoltam.
2015. márc. 18. 07:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Természetes úton szültem. 4 hétig vérezgettem. Nem volt erős,volt nap mikor nem is véreztem.

Miután szültem az első 2 nap brutál volt:) Nagyon erős volt.

Én Tenát használtam 1 csomag elég volt. Utána always éjszakait,bőven elég volt.

Nekem az első menzeszem sokkal-sokkal erősebb,több volt mint a szülés utáni vérzés!

2015. márc. 18. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Na hát, ez is annyira különbözik mindenkinél, mint a szülés élménye, vagy a szoptatás megélése, remélem te jól éled meg mindegyiket. A nehézségekre a kórház utáni időkre senki nem készít fel. Azért tart a gyermekágy 6 hétig, mert ez az ürülési idő, ennyi ideig vérzés, barnás váladék, sárgás váladék normális. Nekem elsőnél hüvelyi szülés kb 4 hétig folyt piros, aztán sárgás, másodiknál császár 4 napig piros, és kb 4 hétig sárgás. A kórházi tartozkodás idejére nem ártott a Tenna Lady nagy méret (gát seb miatt kényelmes, és a szülés után nagy a vérzés mennyisége), de a vérzés mennyisége csökken, esetleg néha kicsit erősödhet a hat hét alatt, de azt érzi az ember mikor válthat normál betétre. Én a puffosabb normált javaslom, ha lesz gátsebed. Felfogja az érintkezést egy egy kemyényebb felülettel. Sok sikert! És jó élményeket, és semmit ne folyts magadba. :D
2015. márc. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!