Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy bírták a szülést azok az...

Hogy bírták a szülést azok az anyukák akik a terhesség végén már erejük fogytán voltak?!

Figyelt kérdés
3. bábámat várom, 32 hetes vagyok, és alig van erőm mindenhez. Sokszor rám tör egy hirtelen gyengeség, ha nem fekhetnék le olyankor, biztos összeesnék. Kínoz a visszér, sérvem is lett, gyomorsavam is folyton a torkomba bugyog, sokszor görcsöl a lábam, zsibbadok... szóval szinte mindent elmondhatok, ami ilyenkor előfordulhat. Kevesebb a magzatvizem is, ezért erősebb, fájdalmasabb a pici mozgása. Félek, hogy annyira kimerült leszek a végére, hogy nem lesz erőm megszülni. Ki hogy volt ezzel?

2015. márc. 14. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a 2. babával voltam úgy, hogy már az elejétől alig bírtam létezni. Állandóan fájt, húzódott a hasam, visszér, aranyér, a hasi szüveteim is készen voltak, fájt a szeméremcsontom, nagyon sokszor volt 0-24-ben hányongerem, legszívesebben befeküdtem volna egy sarokba aludni. :)

De a szülés az 5 óra volt, az utolsó fél óra volt durva a fájdalom miatt, de nem volt nehéz.

Szerintem ilyenkor van ereje az embernek. :) Meg arra gondoltam, h ezen is mindjárt túl leszek és vége a szenvedésnek. :)

Menni fog, nyugi :D

2015. márc. 14. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam én a végén hetekig nemtudtam aludni éjjel..azt hittem mire szülni kell meghalok a fáradtságtól..a szülés napjan 3 orat aludtam éjjel..es meg d.u-an kettőt..éjfeltől voltak fájásaim igazan durvak,reggel 7kor szültem a fájások annyira kivették az erőm azt mondtam a szülésznőmnek nemtudom kinyomni:)) azt mondta hidd el olyan itt meg nem volt! Nem hittem neki!láss csodat nyomásnal vmi földöntúli erővel nyom az ember és teljesen felébred..és nem utolsó sorban az mar nem is nagyon fáj a fájásokhoz képest!:) a lényeg 3 nyomásból megvolt,utána még az izgalomtól és a kisfiam sírásától 48 oran keresztül nem bírtam aludni!de kb. Észre se vettem:))szal.emiatt aztan nem kell aggodni..mindenképp sikerül!:)
2015. márc. 14. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el egy vérvételre, nézesd meg a vas- és a vitaminszinteket a véredben. Lehet anémiás vérszegénységed is (terhességnél gyakori), az hasonló tünetet okoz.
2015. márc. 14. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
pontosan ezt erzem....34 hetes vagyok es terhes!!!! ( szegyellem, de igaz) iszonyu fajdalmaim vannak...aranyer, folyton mozog, fesziti magat es fajdalmas. mar nagyon elegem van! az elso varandosagom egy alom volt a mostanihoz kepest! valahogy csak lesz.... kitartas!
2015. márc. 14. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az alvással nem volt problémám, csak én is küszködtem a gyomorsavval, baromi vizes voltam, sehogy nem volt jó. Na meg a vajúdás hosszával akadt probléma... pénteken reggel felkeltem, délután 3kor beindultak a fájások, és csak másnap délelőtt szültem. a végefelé aludtam a fájások között, félrebeszéltem, az utolsó órákra nem is nagyon emlékszem, de bevoltam tojva attól, h még valahogy ki is kell nyomnom a babát. de sikerült, visszagondolva nem is tudom hogy volt erőm :)
2015. márc. 14. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Az első kettő terhesség nekem is álom volt. Semmi bajom nem volt. Most úgy fest bepótolok mindent. Néha én annyira vacakul vagyok,h már aggódok,h a babának is baja van,vagy megindul a szülés. (Amúgy is korán szülő vagyok. Első kettő 35 ill 37hétre jött.)Labor áprilisban készül majd csak. Csináltassak előbb is egyet?! Azt mondjátok,h akkor a "sokk" hatására összeszedem magam szülésnél?! :) jó lenne...
2015. márc. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!