Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Haskötő! Milyet? Mikortól?...

Haskötő! Milyet? Mikortól? Eredményes?

Figyelt kérdés
Használtál haskötőt? Ha igen, milyet? Mikortól és meddig használtad? Segített?
2015. márc. 9. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
nem használtam mert a nőgyógyászom szerint értelmetlen, de most már bánom hogy nem adtam neki egy esélyt. 7 hónapja szültem és elég lagymadt vagyok még bár hétről hétre jobb a helyzet, de ez jó sok torna eredménye.
2015. márc. 9. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
so kedzés,tornázás is olyan mint haskötő. haskötő szülés után,ajánlák amikor nem fáj semmid,meg ha nagy hasad lelapul tőle
2015. márc. 9. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, csak kinek van kedve, ideje ès főleg energiàja a sok tornàra ès edzesre a sok ejszakàzàs utàn.
2015. márc. 10. 06:54
 4/10 anonim ***** válasza:

arra van ido es energia, amire aldozol. en minden masnap fel orat tornazom es egesz sokat javult a helyzet, 8 kgt le is sikerult adni (szoptatok es nem ment ra a tejem) 4-5szor kel ejjel a babam, nappal meg a babakocsiba alszik, ugyh nappal sem alszom.

de a torna olyan dolog h azt ebrenlet mellett is lehet, egyreszt imadja nezni masreszt kivalo sulyelem egy-egy gyakorlatba ultetve :) imadja a kozos tornat

2015. márc. 10. 07:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, de a sport és az egészséges életmód nálam több mint 8 éve alap. Személyi edzőként dolgozunk a párommal mindketten. Így nyilván nem lenne szerencsés, ha a sport és a tiszta táplálkozás ellenére is maradna ott valami.

TEHÁT!!

A haskötő érdekelne. Nem az, hogy ki-hogy nyerte vissza az alakját nélküle, nem az, hogy kinek mire van ideje, a HASKÖTŐ érdekel!

KÖszönöm!

2015. márc. 10. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Én rögtön a szülés utáni masodik napon feltettem, szerintem sokat segített. Márkára nem emlékszem, fehér, bordás, tépőzáras volt -olyan amilyet a kegtöbb kismama boltban lehet kapni.

Aztan sok gond volt a babával, így elkeseredettségemben nem hordtam, viszont a szoptatás miatt sokat ettem. Így négy hónappal a szülés után újra elkezdtem hordani a Lidl-ben vásarolt hasszorítós bugyimat már két nap után egész szépen visszament a hasam.

Tehát szerintem mindenképpen érdemes, akármilyet, a lényeg, hogy szorítsa a hasadat (persze azért kapj levegőt), és szerintem minél hamarabb szülés után kezd el hordani.

2015. márc. 10. 14:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. márc. 10. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem nem az erdekelt, hogy a borom hogy fog allni, vagy segit e abban, hogy visszamenjen a hasam, tarara. En azert vettem, mert ugy ereztem szules utan, hogy szetfolyok. Logott a hasam meg gondolom ott minden belso szerv, vagy nem tudom, de rossz volt nagyon. Elso heten elengedhetetlen volt szamomra.
2015. márc. 11. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
A haskötő már csak fogalom, van ezer féle haszoritós bugyi, de ha 2-3 harisnyanacit feveszel és a melledig fehúzod az efektus ugyan az.
2015. márc. 13. 23:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ajánlom!Igaz, összesen 5 kg plusszal mentem a szülőszobára, sajnos császár lett belőle, a varratszedés (5. nap) után feltettem, és egy hétig amikor bírtam hordtam. Gyönyörűen visszament a hasam, köldököm.
2015. márc. 18. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!