Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki csalódott az orvosában...

Van aki csalódott az orvosában szülés előtt, alatt, után? Mi történt pontosan?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon nagyot csalódtam. Nem jött el a szülésre, de még arra sem volt hajlandó, hogy nekem vagy a kórházban a kollégáinak felvegye a telefont. Annyit üzent az asszisztensnőjével, hogy nem elérhető. :-( Az ügyeletes orvos ki is akadt, mert nem volt sima szülés, és nem tudta, hogy beavatkozzon-e. Már konkrétan ordított az asszisztenssel, hogy azonnal hívja vissza a dokim. Persze sz/rt rá :-(
2015. márc. 4. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Na, ilyenekért nem fogadok dokit, mint az első is írta. Én is hallottam már olyat, hogy meg volt fogadva, mégis épp a kiírt időpontban volt egy 3 hetes nyaralás közepén a doki...

Majd az ügyeletes orvos elintézi, aztán jól van.

2015. márc. 4. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is csalódtam:

Sajnos pont akkor szültem,amikor a magánrendelése is volt..Így nem jött el a szülésemre,pedig 5 órát vajúdtam..

Szerencsére egy nagyon kedves doktornő volt bent,aki hihetetlenül támogató volt,és azóta szültem nála még két gyermeket.

2015. márc. 4. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta, ki vagyok tágulva, szülök. Fájás semmi. Utána mondta el, hogy másnap elutazik öt napra. Napokig azt hallgattam a csecsemősöktől, hogy maradhatott volna még pár napot bent.
2015. márc. 4. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Az enyém is az első gyerek születésénél éppen magánrendelt, nekem meg elment a baba szívhangja, de megvárták amíg beért, ezért csak 4 óra múlva kerültem a műtőbe. Egy hét túlhordás után kb. már magzatvizem sem volt, csak némi "zöld spenót" jött ki (meconiumos volt).

Csak a szerencsén múlott, hogy komolyabb baj nélkül megúsztuk.

Persze a másodiknál mást választottam.

2015. márc. 4. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az en dokimat szerettetek volna, mert o elment szulest levezetni rendeles kozben, ugyhogy 2 orat kellett ra varni. :)

A csalodast az okozta, hogy csaszarozni akart, pedig nem volt ra kulonosebb indoka. Vegul ugyeletben szultem inkabb.

2015. márc. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!