Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Várnagy Ákosnál vagy Ruzicska...

Várnagy Ákosnál vagy Ruzicska Zsoltnál szült már közületek valaki?

Figyelt kérdés
Pécsről, Szekszárdról milyen tapasztalataitok vannak? Ruzicska doktor úr már Szekszárdon vezet le szülést. Ő gyengéd szülés párti, ami nekem szimpatikus, viszont Szekszárd, hááát, az nagyon nem. Bár Pécsen meg úgy tudom, csak fekve lehet szülni, hiába van több alternatív szülőszoba. Első babánkat várjuk, így nincs még tapasztalatunk.

#Várnagy
2015. febr. 27. 14:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem pont ilyen tapasztalatra vagy kiváncsi, de én dr Várnagynál szültem az ikreimet, hamar tudtuk, hogy császár lesz, mert úgy feküdtek a babák. De mint császáros, hát 100%-ban meg vagyok vele elégedve, gyönyörűségesen csinált meg, egy év múlva már SEMMI nem látszott, alig hiszik, hogy ikreket szültem. Mondjuk a pécsi szülészeten nekem kemény volt, mert rengeteg kismama és baba van (régiós központ), kevés figyelmet kaptunk, egyedül voltam hagyva az ikrekkel friss császárral, de szerencsére 3 nap múlva otthon voltunk, mert minden szépen alakult. Szóval nem tudom, milyen a Várnagy normál szülésnél, de sokan választották őt az ottani kismamák közül, nem panaszkodtak. A másik orvost nem ismerem.
2015. febr. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!