Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés mindenkin örökre...

A szülés mindenkin örökre nyomot hagy (testileg), vagy van, aki tényleg úgy lép túl rajta, mintha semmi nem történt volna?

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rajtam hagyott nyomokat, de olyan fura, mert csak az első hónapokban zavart, ameddig úgy nézett ki a hasam, mint akiben van még egy gyerek. Nem állt vissza minden, sem a csípőm, sem a hasam, sem a mellem, de nem is élem meg tragédiának. Mondjuk a párom is csak most kezdett el cukkolni a hasammal, hogy már megint növekszik, eddig tapintatosan hallgatott :)
2015. febr. 21. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Semmi különös testi nyoma nem maradt. Ugyanolyan kicsi mellek, sajnos, lapos has, 51 kg, minimális narancsbőr.

3 gyerek, 39 éves vagyok.

2015. febr. 21. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Nálam határozott nyomokat hagyott. Striás a hasam, hiába van alatt izom, a bőröm nagyon kinyúlt. A csípő még mindig széles. A mellem eredetileg kicsi, tehát a méret nem változott, de messze nem feszes. Ja, és persze a plusz kilók egy része is makacsul ragaszkodik, pedig nem sokat ülök.

3 gyerekem van (a legkisebb másfél éves), és 33 éves vagyok.

2015. febr. 21. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:

általában azoon van leginább nyom,akik 40. hétig is viszik, mert az utolsó hetek a legkeményebbek.

pl én folyamasan kentem, de 38. héten kezdett viszketni a hasam,kezdett repedni, erre jött a baba. ha tovább hordom 100 % lett voln a stira, meg talán még a fonnyadt bőr is, lógó hassal

így visszaalakultam teljesen (kivéve a csípőm, mintha fentebbről kezdődne, ezt már korábban láttam a nőkön strandon, hogy akin első ránézésre semmiből nem látszik, hogy szült volna, ebből biztosra veheti az ember, ha fentebbről indul a csípő.ezt nem úsztam meg :()

valamint 1 cm-el kisebb a mellkörfogatom :( erről olvastam, hogy megesik, hogy több szövet fejlődik vissza szoptatás abbahagyása után, és így is alig volt mellem :(

de szóval első ránézésre semmi nem látszik rajtam

2015. febr. 21. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok találtam képeket

pl neki hosszúnak tűnik a derévonala, csípő lent

[link]

neki meg fentről kezdődik a csípője

[link]

mondhatni ilyen voltam, ilyen lettem :(

2015. febr. 21. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Igaz még csak fél éves a kislányom, de nekem csak nagyon picit a cicim repedt meg, de alig látszik, nem vagyok nagymellű, de hatalmas cicijeim lettek. Hogy mekkorák maradnak azt nem tudom, még szopizik a picúrkám. Hasam visszament teljesen,a bőr se lóg, sőt meg se repedt pedig túlhordtam 4 nappal és hatalmas hasam volt.
2015. febr. 21. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem olyan nem maradt amit mondjuk a strandon rámondhatnának. a hasam nem olyan mint előtte, sportoltam ezért kockás volt, most normál, lapos, de nem izmos, viszont egyetlen egy csík sincs rajta, nagyon jó a bőröm :)

csípőmön meg a popsimon van pár stria, de egyrészt kifakultak, másrészt tényleg a bugyi takarja. a szülés maga kemény volt, nagyon elkezdtem repedni vagyis inkább szakadni erre elkezdtek össze vissza vágni, hogy megállítsák, még kint is hegek vannak, de ez max a férjem látja ő meg nem panaszkodik (viszont én érzem a frontokat :D). 50 kiló vagyok a gyerek 1 éves kora óta (előtte 55 voltam, az se volt sok, annyival jöttem ki a kórházból). talán a mellem kisebb, de nem lóg.

kiírt napon szültem, szóval szerintem tényleg csak az adottságok számítanak, nekem tényleg jó bőröm van, nagyon feszes és rugalmas :)

2015. febr. 22. 00:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem inkább a terhesség viselt meg, nem a szülés...Azok sima sétagaloppok voltak, csak az első szülésemnél kellett vágni, de szerencsére a szexuális életemmel nincs gond.

De a hasam...elég undi, lóg rajta a bőr nagyon (alacsony vagyok, 158 cm, mégis sikerült egy 4,5 kilós bébit "növeszteni"). A melleim is csúnyák sajnos. A striák annyira nem is zavarnak, a plusz 10kg annál inkább, de azokon legalább tudok segíteni...26 éves vagyok, 2 gyerkőccel.

2015. febr. 22. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:

5-ös..

Szerintem ez inkább az életkorral függ össze..

20évesen nekem is ahhoz volt hasonló, mint az első képen, nem szültem mé, de már 25 évesen a 2. Hoz volt inkább hasonlatos, súlyom nem változott lényegesen, csak nem kislanyos a külsőb.

Szerintem a legtöbb ilyen típusú nőnek szülés nélkül is olyan volna..

2015. febr. 22. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 9-essel. Az alakunk a korral változik, ha szülünk, ha nem. Nem lesz mindig olyan a testünk, mint 15 évesen, szerintem ez egyértelmű.

Meg kell találni az éppen aktuális alakunkra illő ruhákat, nem azon siránkozni, h nem jön rám a 20 éves koromban vett farmerem, én így lépek túl.

2015. febr. 22. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!