Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik fáj jobban, ha a feje...

Melyik fáj jobban, ha a feje vagy a teste születik meg?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 13:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát úgy kifejezetten egyik sem a legrosszabb és legfájdalmasabb része a szülésnek szerintem :). Egyébként inkább a feje, amíg "megindul" kifelé, utána amikor a teste született meg az nekem nagyon nagy megkönnyebbülés volt, úgy éreztem, hogy "kicsusszant" csak.
2015. febr. 14. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Nyilván attól függ, hogy melyik van elöl:)
2015. febr. 14. 14:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelműen a feje volt a baromi fájdalmas, azt hittem szétszakadok a csípőmnél.
2015. febr. 14. 14:13
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem előtt fájt inkább, maga a kitolás nem
2015. febr. 14. 14:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is előtte fájt, a tágulási szakaszban, illetve amíg nem nyomhattam a tolófájások ellenére sem. Maga a kitolás egyáltalán nem fájt, aztán csak azt éreztem, hogy megszűnt minden feszülés, és nyomás a hasamban. Kint volt a baba.
2015. febr. 14. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:
A legszélesebb rész technikailag a válla, tehát elméletileg az fáj a legjobban, bár én úgy gondolom,a fej az első, az valahogy utat is csinál neki.
2015. febr. 14. 15:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát jó esetben azért egy gyerek mindkét része megszületik...nekem a vajúdás fájt igazán, a kitolás ahhoz képest semmi volt, a feje volt elöl, így azt éreztem, a teste már könnyen jött.
2015. febr. 14. 16:39
 8/15 anonim ***** válasza:
A kitolás nekem nem fájt, inkább csak kellemetlen volt az az erős nyomásérzet. A vajjúdás viszont nagyon fájt. Amúgy a feje nehezebben jött ki, jó pár tolófájás kellett, mire meglett. A teste a másodperc töredéke alatt kibújt és egy nagy megkönnyebbülést éreztem utána.
2015. febr. 14. 19:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is a feje fàjt jobban. Jó pàr nyomàs kellett, mire kijött, utàna a teste màr csak 1 nyomàs volt ès tènyleg olyan èrzès, mintha kicsusszanna.
2015. febr. 14. 19:50
 10/15 anonim ***** válasza:
A vajúdás. Abból az utolsó 4 óránál azt hittem ott halok meg
2015. febr. 14. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!