Mennyire fáj a szülés utáni első szex?
Figyelt kérdés
6 hete szültem és azóta még nem szeretkeztünk. Voltam az orvosomnál a 6 hetes vizsgálaton, azt mondta minden rendben, szóval elvileg már lehetne, én is és a férjem is szeretnénk már, csak én nagyon félek, hogy fájni fog és nem lesz olyan mint régen.2008. aug. 22. 13:59
1/4 anonim válasza:
szia!! én is ugyan ebbe a cipőbe jártam de szerintem majdnem mindenki!! nekem is azt mondta az orvosom miden rendeben van és már lehet próbálkozni de óvatosan!! hát először fájt egy kicsit még 2. alkallommal se volt az igazi de utánna minden ment rendesen!! ne aggódj majd rendbe jössz te is!!csak sok idő kell még regenerálódik a tested!! én már 8 hónapja szültem de olyam mintha nem is szültem volna!! sok szerencsét!!mond a párodnak legyen nagyon gyengéd és akkor nem lesz semmi gond!! üdv
2/4 anonim válasza:
Ne aggodj,biztos jó lesz csak óvatosan csináljátok.Nekem először egy picit húzodott a varat helye de utánna már szuper volt,és igy kiéhezve borzasztóan élveztem a szexet. Kellemes időtöltést kívánok
3/4 anonim válasza:
Én is nagyon féltem, pláne, hogy a gátam mellett az egész hüvelyem repedt, végig izomig... A párom óvatos volt, és épphogy csak éreztem, hogy ott volt valami, fájdalomnak nem nevezném. Azóta (2 hete) már óvatosak sem vagyunk, és minden o.k.!
4/4 anonim válasza:
Nekem nagy fokú hüvelyi roncsolódásom volt a szülést követően, ezért csak három hónappal szülés után kezdhettünk házas életet élni. Hát az első az elviselhetetlenül fájt. Ordítani tudtam volna pedig a férjem nagyon óvatos volt. Ma már eltelt 17. hét a szülés óta és még mindíg nem kellemes az együttlét, kicsit már jobb, de utána még másnap reggelig ég és fáj. Remélem neked sokkal jobb lesz. Amúgy én eredetileg is szűk voltam, és most még szűkebb lettem. De én azt mondom ne félj, mert az én esetem egyedi. Sok boldogságot kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!