Szult valaki Dr Csabay Laszlonal a Maternityben? Milyen emberileg ill szakmailag?
Maternity-ről tudok nyilatkozni:
Nekem nem jött be,órákat kellett várni,az orvos számomra kissé felesleges dolgokat magyarázott,ugyanakkor a szülési elképzeléseimről nem kaptam felvilágosítást,a kérdéseimet kissé eltussolták..Így három alkalom után eljöttem tőlük.
Nekem nem Csabay doktor volt az orvosom,de annyit tudok róla,hogy ő is a SOTE I-ről jött át,így mindenképpen klinikai felfogású
Ő volt ügyeletben, mikor beértünk a kórházban. Ő vizsgált meg és felügyelt, amíg a választott dkkim be nem ért. Egyáltalán nem volt szimpi. Mogorva, nem engedett meg dolgokat pl. nem reggeliztem és d.u 2-3 között vajúdás közben leoltott h ne egyem meg a banánt. Pedig kellett az energia. Nem tudom, mi volt rá a szakmai indoka, szerintem tökre nen logikus. Meg is lepődtem, hogy magánklinikán ilyen emberek is praktizálnak. Lehet hogy ettől fügetlenül jó orvos és lehet hogy a saját pácienseivel kedves. Azért örültem nagyon, mikor beért az én jófej dokim és nem nála kellett szülnöm. A légkör nekem nagyon sokat számít. Szerencsére ezzel nem volt gond. Az orvosom és a szülésznőm is mindent megtettek értem. Gyors, komplikációmentes, de fizikailag nagyon megterhelő szülésem volt, ennek ellenére jó visszaemlékezni rá.
Szerintem válassz mást. Én is cserélgettem a nőgyógyászaimat, amíg nem találtam olyan dokit, akiben megbízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!