Hétfő óta rózsaszínes a folyásom, nincsenek jóslóim, de szerintetek ez már a tágulás miatt lehet? 38+4
Biztos,hogy tágulsz.Én 38+3 vgyok,hétfőn vizsgált a doki, eredmény:C1111.Van nekem is hasonló folyásom,tegnap a nyákdugó(egy része)is távozott.Utánaolvasva,ez a tágulás egyértelmű jele.
Az,hogy mekkora lehet a baba szerintem váltzó.Én holnap reggel az ultrahangon tudom meg.A 36.héten volt 2550 g.Kitartást!
Nekem is volt rózsaszínes folyásom a 38. héten meg valami kocsonyaszerű kezdett folydogálni ami a szülés előtti nap borzasztó mennyiségekben ömlött.
40+6 szültem
És orvos látott már? Jó lenne...
Ha nem a nyákdugó, akkor mindneképp menj orvoshoz!!
nekem szülésem előtti szerdán és pénteken ment el a nyákdugó, szombaton reggel rózsaszínes folyás, pnáztam és rózsaszín nyákos szörnyek mentek el belőlem, majd este megszültem :)
gyors és könnyű szülést lányok!!!
12-én, pénteken reggel megszületett a kisfiam :) úgyhogy tényleg a tágulás miatt volt a szinezgetés.
mindenkinek köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!