Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most szülök vagy nem?

Viktoria1978 kérdése:

Most szülök vagy nem?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdödött 5 perces kemenyedesekkel, aztan leallt, barnazas is beindult delutanra. Ma 10 perces erösödö fajasok, kemenyedesekkel. Ez meg mindig tart, van, hogy nemelyik fajasnal mozdulni nem tudok. A barnazas meg mindig van. Mire keszüljek? Ejszaka beindul 2-3 perces erös fajasokkal, vagy megint abbamarad? Mikor lesz ebböl szüles?
2015. febr. 3. 22:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ma már akkor babátok lesz! :)

Ird majd meg - ha lesz energiád, időd -, hogyan ment a szülés, és gratulálok így előre is! :)

2015. febr. 4. 09:17
 22/30 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? :)
2015. febr. 4. 14:45
 23/30 anonim ***** válasza:

En is kivancsi vagyok! :)

Sok boldogsagot kivanok!

2015. febr. 4. 16:39
 24/30 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon :)
2015. febr. 6. 10:22
 25/30 A kérdező kommentje:
Szep estet minden Kedves Valaszadonak! Meg aznap, vagyis Februar 4-en megszületett kisfiam 3530 grammal es 50 cm-rel. Egesz ejjel 10 erces fajasaim voltak, fel 10 fele ertünk be a korhazba, mar 5 cm-re nyitva voltam. A fajasok ekkor mar 1-2-3 ercenkent jelentkeztek, ott mar csak az ablakbol kibamulva az autokat tudtam szamolni. Kaptam egy mobil ctg-t, en ezzel kezdtem az ottletem, hogy tuti nem fekszek le, csak szülesnel. Amikor mar teljesen nyitva voltam, de a a magzatburok meg egyben Volt, mondtam a szülesznönek, hogy tolofajasok mar vannak, probalok nyomni, hatha pukkanok egyet. Jött a fajas en egyedül, aztan nyomok, aztan ereztem vmit a labam között, a magzatburok egy resze Volt egyben a magzatvizzel, akkor jöttek, masszak fel az agyra, akkor pukkant. Zöld Volt mar a viz, kettö nyomassal kint Volt a babam. Azt nem kell irnom, hogy lyuktol lyukig szakadtam, nem Volt idö vagni. Azt nem mondta senki se, hogy lassitsak, tul kartam mar lenni rajta, meg mar fogytaban Volt az eröm. 13 ora elött par perccel bujt ki. A ferjem mindvegig velem vol a 2 evesünkkel, a szülesnel, varrasnal setaltak a folyoson. Egeszseges, gyönyörü baba. Tegnap haza is jöttünk. Itthon is tudok feküdni. Ma voltunk a gyerekorvosnal, minden rendben van a kicsive, szopik. Nekem nincs fajdalmam, verszegeny lettem, eszem a vasat, kicsit gyengen vagyok, de amugy ok. Köszönöm erdeklödeseket. Mindenkinek könnyü szülest kivanok. Azt tudom tanacsolni, hogy vajudas közben ne feküdjetek vagy hagyjatok el magatokat. En fajasok közben beszelgettem, röhögtem a kisfiammal, ferjemmel, szülesznökkel. Azt mondtak erös vagyok, de ugy fostam a szülestöl, hogy nagyon:) szep emlek marad. A varras Sem Volt olyan veszelyes. Tovabbi szep estet.
2015. febr. 6. 19:48
 26/30 anonim ***** válasza:
De jóóóó!!! Hatalmas gratula és jó egészséget Nektek!!! :)
2015. febr. 6. 20:21
 27/30 anonim ***** válasza:

De jó, ez nagyon szuper! Gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot nektek!

Az publikus, hogy melyik kórház volt ez, ahonnan már másnap elengedtek?

2015. febr. 6. 20:28
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jokivansagokat:) Külföldön lakom, itt is szültem. Sajat felelösegemre jöhettem haza, akar szüles utan hazaengednek. Halapenzt senkinek nem adtam, a biztositom fizet mindent. Kicsivel masabb minden, mint Magyarorszagon, ahol elvarjak a halapenzt, ha nem kapnak, akkor semmibe Sem vesznek. Itt szülesnel, vajudasnal mindig figyeltek ram a szülesznök, a doki csak szülesnel jött, de csak figyelt, a varrast csinalta csak orvos. Kedvesek voltak, segitöskeszek.
2015. febr. 7. 03:09
 29/30 anonim ***** válasza:

Valahogy sejtettem, hogy külföld, de azért reménykedtem, hátha mégsem. :) Itt ugye max. ambuláns szülés van, de nagyon szívesen bent tartják a babát napokig, hivatkozva mindenfélére.

Minden jót nektek!!

2015. febr. 7. 11:43
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönjük szepen:)
2015. febr. 7. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!