Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most szülök vagy nem?

Viktoria1978 kérdése:

Most szülök vagy nem?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdödött 5 perces kemenyedesekkel, aztan leallt, barnazas is beindult delutanra. Ma 10 perces erösödö fajasok, kemenyedesekkel. Ez meg mindig tart, van, hogy nemelyik fajasnal mozdulni nem tudok. A barnazas meg mindig van. Mire keszüljek? Ejszaka beindul 2-3 perces erös fajasokkal, vagy megint abbamarad? Mikor lesz ebböl szüles?
2015. febr. 3. 22:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
A legfontosabb lemaradt! Hány hetes vagy?
2015. febr. 3. 22:12
 2/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, 40 hetes 2 napos.
2015. febr. 3. 22:17
 3/30 anonim ***** válasza:
állítólag ha 1 órán át is tart, vagy később is, akkor szülés lesz
2015. febr. 3. 22:20
 4/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez megy egesz delutan, 10 perces fajas,de nem sürüsodik. Lehet gyorsment lesz? Mire szamitsak, mit gondolsz?
2015. febr. 3. 22:23
 5/30 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be és nézesd meg magad, márcsak a barnázás miatt is.
2015. febr. 3. 22:25
 6/30 A kérdező kommentje:
Holnapra van idöpontom a dokihoz. Hetfön megvizsgalta a mehszajam, valsz emiatt barnazok.
2015. febr. 3. 22:28
 7/30 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtti nap, egész nap rendszertelen fájásaim voltak, hol erős hol közepes. Éjféltől rendszeres 5 percesek voltak hajnali 3-ig...akkor kaptam oxit a kórhàzban, és jöttek a perces brutál fájások, fél 8-ra meglett a babám! :)
2015. febr. 3. 22:28
 8/30 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt barnazas mikor 6 perces fàjásaim voltak ( ennyivel indult ..) tàgult a méhszàj azert volt ez a "vérzés " mivel 6 percesekkel kezdődött hajnalban hamar meglett a lanyom 6 óra alatt. Egyébként 3 órát még itthon vajúdtam mert nem tudtam eldönteni higy mi is ez :D mire beértem a korhàzba mar 3 percesek voltak, mire meg oda jutottam higy megvolt az nst, méhszàj vizsgálat , beöntés zuhany , mar 2 percesek voltak. 1 órát voltam a vajúdóba. Es mar szültem is. Jobb lenne ha bemennél. Nem érzel feszülést a derekasban ? Olyan nyomás félét ? Mert nekem az volt alig tudtam lábra állni szules előtti napon , ez azert volt amiért a baba feje mar elindult kifelé ( nem tudom higy fogalmazzak meg ) :D
2015. febr. 3. 22:31
 9/30 A kérdező kommentje:
Nyomast nem erzek, de a fiam tancol a hasamban:) Lehet keszül vmire. 5 percre van a korhaz, nekem nincs jogsim, a ferjemnek kell szallitania, vinnünk kell a keteves kisfiamat is, nem tudom kire hagyni. A lenyeg, hogy biztosra akarok menni, vagyis szeretnek. Nem egyszerü.
2015. febr. 3. 22:38
 10/30 anonim ***** válasza:
Ha most bemész, lehet, hogy bent fognak, vizsgálgatnak, esetleg beleavatkoznak a természetes ritmusba. Teljesen felesleges. Amennyit lehet, pihenj, aludj, és ha igazán beindul, egyértelmű lesz! Addig is tartalékold az erőd! (Nekem is hosszú látencia szakom volt, mielőtt aktív vajúdás lett belőle, de olyat is ismerek, akinek egy hétig tartott. Türelem! Megéri!)
2015. febr. 3. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!