Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 6 héttel, normális...

Szülés után 6 héttel, normális ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A napokban rávettem magam és megnéztem mi a helyzet ott lent,mivel doki mindent rendben talált...Minden olyan amilyen volt a két kis öltésem nem is látszik.Viszont ami nagyon elkeserített kb fél centiméterre nyitott vagyok,ez normális még?vagy ilyen marad?és "érzem" is,hogy "nyitva" van.
2015. febr. 2. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen ilyen marad. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom :/
2015. febr. 2. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Az intim torna csodákra képes. :)
2015. febr. 2. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Dokim szerint minden a legnagyobb rendben,mutatta hogy edzem az izmokat odalenn és 1 hònap mulva a règi lesz...remélem ugy lesz,de azért még érdekelnek tapasztalatok!
2015. febr. 2. 13:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Ami meg fura,hogy a páromat nagyon is jol érzem es ö is engem. (Öszintèn megbeszélünk mindig mindent,szerinte nem lett másabb...)Akkor nem értem?! Vagy mèg túl korán van aggódnom?!
2015. febr. 2. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, emiatt ne aggódj, még nagyon korán van. Én is épp 6 hete szültem, nekem is vannak érdekes tapasztalataim, de némi izommunkával minden helyrehozható. Az én orvosom is rendben talált mindent, mégis azt mondta, még további 6 hét, mire tökéletesen helyreáll minden.
2015. febr. 2. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:
14:00 köszi a válaszod,valamennyire megnyugtatott.Hát akkor hajrà intimtorna és meglàtjuk milyen lesz az eredmény egy hònap mulva...
2015. febr. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!