Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csinálnak a köldökzsinórral?

Mit csinálnak a köldökzsinórral?

Figyelt kérdés

a gyerekről levágják oké.és a többi része?

a nőből is kivágják?meddig?az egészet?vagy visszatömik?

2015. jan. 28. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ÚÚÚGY TUDTAM!!!!!!!!!!!!!!! :D :D így legyen ötösöm a lottón :D
2015. jan. 29. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
miért mit írtam félre kedves? 9-es vagyok. az hogy google-ba helyett google-be? kiejtés szerint úgy a helyes ahogy írtam.
2015. jan. 29. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Kiejtés szerint is google-ba a helyes. Szerintem elég látványos, hogy minden mondatot kisbetűvel kezdtél, az összetett mondat fogalmát meg mintha nem is ismernéd (tudod, amelyiknek tagmondatait vesszővel választjuk el). Úgy kapásból csak ennyi.
2015. jan. 29. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
úristen. mert te hogy ha chaten beszélsz vkivel akkor mindig mindent kiírsz teljes hosszában,mindenhol vesszőt raksz minden mondatot nagybetűvel kezdesz stb... biztos így van. egyébként csak közlöm veled,hogy 5-ös magyar érettségim van és minden bizonyítványomban 5-ös van irodalomból,nyelvtanból. de mivel nem hivatalos levelet írok,meg nem is olyan embernek írok,akit nagyon érdekelne (Ezután a kérdés után főleg),hogy kisbetűvel írok-e vagy naggyal,meg mertem engedni magamnak ezt a kis könnyelműséget.
2015. jan. 29. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Te kérdezted. Én válaszoltam.
2015. jan. 29. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!