A befektetés után, mikor szültetek és hogyan?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat előre :D2015. jan. 26. 14:37
11/13 anonim válasza:
39+6 naposan fektettek be rendszertelen fájásokkal. Haza akartam menni, nagyon rosszul érintett. Délelőtt fél 11-kor foglaltam el az ágyam (tiszta ideg voltam, gondoltam, hogy még legalább 1 hétig bent leszek, mert nem indítanak előbb szülést, aznap fél 1-kor már a szülőszobában voltam, fél 4-kor már megvolt a babám. Azóta sem értem, hogy mi volt az oka, hogy bent tartottak, szerintem megérezték, hogy még aznap meglesz a baba.
12/13 anonim válasza:
Keddi nap fektettek be 40+4-nél. 3 napot töltöttem bent, majd a rossz lepényi keringés miatt 41. héten indítottak. Nagyon bánom, hogy belementem a befektetésbe, nagyon megviselt. A keringést amúgy is napi 2 alkalommal mérték, amikor nem voltam a kórházban, tehát ugyanígy jártam volna, csak nem zaklatottan megyek szülni.
13/13 anonim válasza:
Farfekvés miatt nekem eleve ki volt írva a programcsászár egy szerdai napra. Az azt megelőző pénteken mentem nst-re 38+1 hetesen, ahol mértek egy 160/100-as vérnyomást, ezért nem engedtek haza. Nagyon mérges voltam, mert otthon rendben volt a vérnyomásom, csak fehérköpeny fóbiám volt, a dokim tudta is, de ő szabin volt, a többi nem hitt nekem. Könyörögtem, hogy engedjenek haza, mert a kórházban akármit adnak, nem fog lejjebb menni a vérnyomásom, de nem... persze így is lett, hiába tömtek teli vérnyomáscsökkentővel, 140-160 között maradt az érték. Egész hétvégén drukkoltam, hogy induljon meg a szülés, vigyenek a műtőbe, és akkor nem kell 5 napot fölöslegesen dekkolni bent. Végülis annyi szerencsém volt, hogy hétfőn visszajött az orvosom szabiról, és látva a vérnyomásomat azt mondta, még ma megyünk a műtőbe, ne egyek, ne igyak. Semminek nem örültem annyira, mint ennek :D Így végül 2 nappal korábban született meg a kicsi lánykám, aki azóta 8,5 hónapos, makkegészséges nagylány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!