Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a témáról?

Figyelt kérdés

24hetes kismama vagyok Mezőkövesden vagyok a párommal albérletben, nem költöztünk haza a párom munkahelye miatt!

Nincs fogadott orvosom az sztkai rendelésekre járok ide a védőnőm is itt van mivel itt bérlünk!Viszont Miskolcon szeretnék szülni a Semmelweis kórházba 2 ismerősőm is ott fogadott szülésznőt! Páran azt állítják hogy nem engedik vagy nem örülnek neki ha Mezőkövesden vizsgálnak akkor ott szüljek miskolcon.Május végére vagyok kiirva és május elején akarunk anyumákhoz leköltözni mig nem jön a baba!Onnan a faluból viszont ott is szoktak Miskolcon szülni anyum is ott szült legutóbb! Valakik azt mondják csak akkor húzgálják miskolcon a szájukat ha kövesdi lakos vagyok , nekem az állandó cimem nem kövesd! HAnem anyumék cime ahova Miskolcra mennek szülni! Szerintetek problémás lesz ez nekem mert Kövesden vagyunk nem akarok Egerbe szülni! Előre is köszönöm

2015. jan. 26. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Miskolc van a lakcímkártyádon, hol a gond?
2015. jan. 26. 14:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Miskolc a születési helyem, de a lakcimem miskolc melletti kis falu nem miskolc! Mert sokan állítják hogy a kiskönyv és a leletek kövesden készültek és hogy nem örülnek majd neki!
2015. jan. 26. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a szülésznőt, akit megfogadnál. Ő tutira meg tudja mondani. Egyébként a Miskolc melletti kis falu szerintem nem a Semmelweishez tartozik, hanem a Megyeihez.
2015. jan. 26. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor a semmelveishez mi tartozik csak ugy nem lehet akkor oda menni szülni?csak ha van ott fogadott orvos? A védőnöm szerint mert mivel nem mentővel megyek majd hanem kocsival visznek és előtte szeretnék fogadni jóval ha lehet szülésznőt akkor mehetek oda szülni!?
2015. jan. 26. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a Megyeibe tartoznak a vidékiek, a Semmelweisbe pedig a miskolci lakosok körzetileg. Én vidéki vagyok, a Semmelweisben volt fogadott orvosom, így ott szültem.

A következőt tenném a helyedben.

1.Fogadnék egy orvost, aki a Semmelweisben dolgozik, hozzá járnék magánrendelésre.

2. Ha nem akarsz fogadott dokit, akkor a vége velé mondjuk a 32 heti uh-ra elmennék egy doki magánrendelésére, aki a Semmelweisben dolgozik, és megmondanám neki hogy abban a kórházban szeretnék szülni, akkor ő NST-re már úgyis oda irányít, és oda járnék NSt-re a 36. héttől nem Kövesdre. Onnantól már a kórház "betege" vagy, bárkinél szülhetsz.

Remélem tudtam segíteni.

2015. jan. 26. 15:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jo ötlet!!!
2015. jan. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!