28-hetes vagyok, sajnos világra kell hoznom a babámat. Ha ragaszkodom a császárhoz akkor megcsinálják? Van jogom hozzá? Mire számitsak?
Tegnap kaptam tüdő érlelőt. Ha letelik a 48-óra akkor világra kell jönnie,mert kevés a magzatvíz.
Félek hogy meggyötörné a szülés.
Félek hogy soha nem épülök fel lelkileg nem érzem készen sem őt sem magamat. Arra főlegnem hogy hüvelyi utón megszüljem.
Itt a dokik azt mondják ha ott tartunk eldől milessz.
Nagyon beteg lessz ha túl éli?
nagyon nagy esélye van arra, hogy szépen felcseperedjen! minimális problémái lehetnek később, pl. hamar szemüveges lesz, esetleg picit komolyabbak, mondjuk nem lesz tökéletes a csípője és szüksége lesz 1-2 műtétre, de ahogy az orvostudomány áll, teljes és normális élete lehet, sőt, sok olyan van, ahogy írták, akiknek semmi problémájuk később! a 28. hét nagyon ijesztően hangzik, és természetesen sokkal több veszélyt rejt magában, mint a 39., de minden esély megvan a legjobb dolgokra! kitartás nektek!!
szerintem ragaszkodni fognak elsősorban a természetes szüléshez, de pontos információt nem tudok erről.
Nálunk is van a faluban olyan kislány, aki nagyon korán és pici súllyal született, olyan 700-800 gramm körül, és azóta 14 éves okos nagylány, semmi baja nem lett.
Kérlek, majd írj magatokról, hogy minden rendben ment, nagyon drukkolok, kitartást!!!
Szia
Megírod mi van Veletek? Sokat aggódunk értetek, reméljük minden rendben van.
Köszönöm a válaszokat.
Császármetszéssel jött világra a babám 1490grammal.
Jól van!
Az én lelkem kicsit nagyon fáj.De bizom abban hogy erős marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!