Miskolci Semmelweis kórházba bejöhet látogatni 10éven aluli gyermek?
(3-as,6-os,11-es vagyok)
Én is tapasztaltam, hogy a romákat egybe rakják, egyes dokik külön odafigyelnek, hogy a kismamáik külön legyenek tőlük. Ez előző hozzászólóval egyetértek, borzasztó, amit mművelnek, de az osztályos nővérek nem birnak velük, a biztonsági őr és portás fel-feljár ellenőrizni, sokszor el is bújnak, látogatási idő után is.
Mint irtam nekünk anno a terhespatológián jutott csak hely, de minden szoba nagyon tiszta, folyton takaritják, a fürdő is csillog-villog, a nővérkék tündériek. Talán egy-egy csecsemős stilusával van probléma, de túl lehet élni azt is.
Én szeptemberben szültem ott.
Első vagyok megint
A nővérek tényleg aranyosak voltak, de a csecsemősöknek van egy stílusuk. De azért köztük is volt olyan aki nagyon kedves volt és lehetett kérdezni.
Én áprilisban szültem.
Pont akkor lett felújítva mikor szültem,azzal nem volt gond.Akkor is volt fogadott dokim,igy a kisebbséggel nem raktak össze.Azt mondták a kisebbség a folyosó egyik végére vannak rakva,a fehérek pedig a másikra.
Ez 8agyas volt akkor,azt hiszem ebből ez az egy volt,és ügye a 8csecsemő,így voltunk 16-an.Sajnos akkor teltház volt,a dokim nem tudott máshova tenni.
Utolsó,pont ezért készültem ki én is :)
Az én fiam bent nem sirt szinte sose,be is sárgult a 3.napon(bezzeg itthon utána,bepótolta a sirást.. :) ),de a többi baba éjjel-nappal sirt.Mint egy élő halott,olyan voltam...
Fenesinél szültem,most is nála fogok.
Fenesiről is sok jót hallani, akkor jó kezekben leszel. :)
Én is négy ágyasban voltam, érdekes, hogy én annyira nem voltam készen a többi baba miatt akkor azt vettük észre, hogy egymásra is hatottak a babák, valahogy egyszerre keltek és aludtak el. :) Akkor volt rosszabb, mikor hétvégére is bent kellett még maradnom (a babám összeszedett vmi bacit), és már mindenki hazament, egyedül voltam, valamiért az nagyon kikészitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!