Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megsértődnének a szülők,...

Megsértődnének a szülők, nagyszülők, ha ezt megcsinálnánk?

Figyelt kérdés

Program császárom lesz majd, ha eljutok egyszer odáig, és arra gondoltam, hogy 1-2 nappal későbbi dátumot mondok a szülésre, mint ami valójában lesz, hogy ne telefonálgassanak egész nap, vagy esetleg ne üljenek folyosón. Az én szüleim biztosan nem csinálnák meg, de a mamák mind a két oldalról, illetve anyós tuti előbb ott lenne a kórházban, mint mi...

Szóval, ezen szerintetek megsértődnének? Ha megszületik, kicsit lennénk 3an (fél órát kb), utána mennének a képüzenetek.

Vélemény?

(terhes sem vagyok még sajnos, csak foglalkoztat a gondolat)

2015. jan. 14. 21:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Meg kell mondani mindenkinek nyíltan hogy NE JÖJJENEK BE. Aki meg nem érti meg, nem fogja fel azt el kell küldeni melegebb éghajlatra... Én sima szülésre készülök de megmondtam mindenkinek hogy ne jöjjenek látogatni max csak ha valami bajom lett. Amúgy sem láthatnák bent a babát és ha minden rendben 3 nap után kiengednek. Azt is megmondtam hogy első két hétben senki otthon se látogasson, elfogadták, nem volt nyafogás.
2015. jan. 15. 15:59
 42/45 A kérdező kommentje:
de ha én tudom, hogy nem értenek belőle, akkor miért nem lehet megelőzni ezt az egészet egy egy napos eltolt dátummal?? Nem igazán fogom fel, mi a bajotok. Nem azt mondtam, hogy hazaviszem a gyereket, aztán 25én szólok, hogy jah, 20án megszültem ám, csak nem voltam rátok kíváncsi.
2015. febr. 22. 21:57
 43/45 anonim ***** válasza:

nem kell eltolni a dátumot.ez a gyerek szülinapja!

én szülés napján nem szóltam senkinek, hanem pihentem. ennyi.

az más kérdés, hogy megtudták a rádióból de amikor felhívtak, egyből mondtam, ne jöjjenek, még nem vagyok olyan állapotban hogy fogadjam őket és a hír kiszivárgását megelőzve, a többieknek gyorsan körsms-eket küldtem, megvan a baba, de majd később kontaktoljunk, pihenni akarok, nem vagyok lelkileg sem toppon, kértem tartsák tiszteletben.

nagyit leszámítva, senki nem zavart, nem jöttek, nem hívogattak.

aztán a nagyi még be is kavarta családban, hogy milyen illetlen vagyok, hogy fapofával fogadtam őt, ezt ugye felfújva adva elő, hogy őt megbántottam, megsértttem, stb.

frissen szülten mánaptól már intézhettem is, hogy megvédjem magam, mielőtt mindenki sz*rnak néz.

2015. febr. 22. 23:27
 44/45 anonim ***** válasza:
En siman szultem,de az utolso honapba rendszeresen "zaklattak" napi szinten h naaa?naaa???mi van mar??? Meg semmi?jojjon mar!azonnal szolj ha beindul a szules(persze..elso dolgom lesz)es mindezt nem a csalad hanem a par baratno,tavoli ismeros.en megmondtam h senki ne jojjon oda mikor szulok mert minek..meg surgetve ereznem magam.s ezt meg iy mondtam nekik.mindenki tiszteletben tartotta.szules utan egyutt voltunk 2orat harmasban.utana lekerultunk osztalyra es minden vagyam az volt h megerkezzen a baratnom...mert valahogy arra volt szuksegem.egyebkent kb.percre pontosan most van egy eve h bementunk a korhazba.7.35kor lesz 1eves a kisfiam.:))))
2015. febr. 23. 03:53
 45/45 A kérdező kommentje:
43 te amúgy felfogtad, amit írtam?? :D mert 1., nem akarom eltolni a szülinapját, csak ELŐRE nem a pontos dátumot fogom mondani. 2. te ugyan azt a helyzetet írta le, amit én is szeretnék, most akkor nem értem, mi is a probléma?? :)
2015. febr. 23. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!