Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megsértődnének a szülők,...

Megsértődnének a szülők, nagyszülők, ha ezt megcsinálnánk?

Figyelt kérdés

Program császárom lesz majd, ha eljutok egyszer odáig, és arra gondoltam, hogy 1-2 nappal későbbi dátumot mondok a szülésre, mint ami valójában lesz, hogy ne telefonálgassanak egész nap, vagy esetleg ne üljenek folyosón. Az én szüleim biztosan nem csinálnák meg, de a mamák mind a két oldalról, illetve anyós tuti előbb ott lenne a kórházban, mint mi...

Szóval, ezen szerintetek megsértődnének? Ha megszületik, kicsit lennénk 3an (fél órát kb), utána mennének a képüzenetek.

Vélemény?

(terhes sem vagyok még sajnos, csak foglalkoztat a gondolat)

2015. jan. 14. 21:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
58%

én nem pontozlak le egyetertek. a dédi nalunk ugy ragad a babamra mint a magnes. sir a kezeben de orokke csak meg akarja fogni. es en mindig oda adom mert az jar a fejemben, ha masnap elmegy, hogyan bocsatanam magamnak hogy ezt az aprosagot megtagadjam tole.

toled csak annyit kernek h amint tudsz uzenj nekik, es megtagadnad? hogy nem szep h igy rajtatok csungnek az igaz, de mar nem fognak megvaltozni ven korukra. vegyétek orommel az aggodasuk.

2015. jan. 14. 23:45
 22/45 anonim ***** válasza:
41%
Engem már egyszer lepontoztatok, de akkor is a majdani kismamával értek egyet. Ezen a napont abszolút ti lesztek az elsők a babával, nem ilyenkor kell tekintettel lenni az idős rokonokra. Vagyis ez az az egy nap, amikor le kell sz.ni mindenki véleményét, ha nektek úgy kényelmes, ti legyetek az elők. Nem is kell kiderülnie, hogy eredetileg arra a napra terveztétek, hadd higgyék, hogy magától indult meg korábban, legalább ők se idegeskednek feleslegesen a kórházban. Ugyanúgy fognak örülni a hírnek, ha váratlanul jön, és még a körömrágástól is megkíméltek mindenkit.
2015. jan. 15. 00:19
 23/45 anonim ***** válasza:
50%

Nem a gyerek születésnapjáról akar hazudni, hanem arról, hogy mikor lesz a császár. Aztán ha lezajlott a dolog és felkészültek szólnak a látogatóknak. Nem tudom mi ebben olyan érdekes, mikor gyakran téma, hogy nem szólnak a kismamák mikor mennek be szülni, csak mikor megvan a baba, vagy ha szólnak akkor esetleg csak a nagyszülőknek.

Márpedig ha a programozott időpontodra rákérdeznek (és rá fognak) és megmondod, akkor mindenki kérés nélkül is tudni fogja, hogy megy a kórházba ő is és jaj de jó lehet nézni az újszülöttet.

Mi sem híreszteljük az időpontot épp ezért. Ha úgy érezzük hogy jöhetnek a látogatók, akkor értesítjük őket. De addig nem.

2015. jan. 15. 00:32
 24/45 anonim ***** válasza:
43%

De amúgy mennyi gyökér van komolyan! Világosan ott van a kérdésben, hogy ha megszületik hárman lennének egy kicsit és rögtön szólnának is. Erre ilyeneket írogatnak, hogy neked hogy esne, ha az anyád temetése után három nappal szólnának meg ilyenek.

Komolyan nem tudom, hogy ennyire siralmas az emberek szövegértése, vagy ennyire rosszindulatúak és el sem olvassák rendesen a dolgokat csak ugranak, ha úgy látják valakibe bele lehet kötni.

2015. jan. 15. 00:35
 25/45 anonim ***** válasza:
45%

Még jó, hogy nem vagy terhes, és van időd felnőni hozzá.

Gyáva vagy még ehhez, és határozatlan.

Időre van szükséged, hogy felnőjj és normális, felelősségteljes, felnőtt ember módjára intézd a dolgokat.

2015. jan. 15. 07:25
 26/45 anonim ***** válasza:
77%
24-es jól írja! Itt szó nem volt arról, hogy napokig titkolná...! Hagy döntse már el szegény, hogy kinek mikor szól.
2015. jan. 15. 07:51
 27/45 anonim ***** válasza:
53%
18-as te picit túlgondoltad ezt az egészet, és olvasni sem tudsz! Nyilván ha neked élne minden családtagod akkor csoportosan bevezetnéd őked a szülésedre! De azért ne hord már le a másikat mert császár után fél órával akar szólni a családtagoknak!
2015. jan. 15. 07:58
 28/45 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy már most így előre leszervezed magadban a dolgot. Sok minden fog benned is változni, mire a szülőszobára kerülsz. Nálunk látogatási tilalom volt influenza járvány miatt, senki se ki se be. Az se jó, hidd el.
2015. jan. 15. 08:47
 29/45 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy valaki fel is tudta fogni, hogy miről beszélek...

Csak azt nem tudom, akik spontán szülnek, azok is végighívják a rokonságot, mikor indulnak a kórházba? Vagy csak mikor megszületik?? Ugyan erről lenne szó itt is. Nem 3 nappal később fogok szólni...

Azt, hogy nem mondok dátumot, akkor előre megsértődnek... Arra gondoltam, hogy azt mondom, 20-án lesz, de 19én bementem vizsgálatra és ottfogtak és csak utána volt idő hívni őket...

De amúgy aki tényleg nem tudja értelmezni, az miért ír??

2015. jan. 15. 09:12
 30/45 anonim ***** válasza:
28. vagyok. Percre pontosan tudták a szüleim és anyósom, h mikorra megyek be a kórházba, mert indításra rendeltek be. Amikor odaértünk még dobtam egy sms-t (30 cm hó volt, leginkább azért, h egészben beértünk), aztán telefonok kikapcs. Másnap reggelre lett meg a fiam, mikor már engem is rendberaktak meg a babát is, akkor telefonáltunk körbe.
2015. jan. 15. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!