Megsértődnének a szülők, nagyszülők, ha ezt
megcsinálnánk?
Figyelt kérdés
Program császárom lesz majd, ha eljutok egyszer odáig, és arra gondoltam, hogy 1-2 nappal későbbi dátumot mondok a szülésre, mint ami valójában lesz, hogy ne telefonálgassanak egész nap, vagy esetleg ne üljenek folyosón. Az én szüleim biztosan nem csinálnák meg, de a mamák mind a két oldalról, illetve anyós tuti előbb ott lenne a kórházban, mint mi...
Szóval, ezen szerintetek megsértődnének? Ha megszületik, kicsit lennénk 3an (fél órát kb), utána mennének a képüzenetek.
Vélemény?
(terhes sem vagyok még sajnos, csak foglalkoztat a gondolat)
Egyébként meg ne agyalj ilyeneken, addig még annyi minden történhet. De én megsértődnék. Mindig az járna a fejemben, hogy miben hazudtok még.
2015. jan. 14. 22:31
12/45 anonim válasza:
szerintem nem szép dolog. neked hogy esne, ha apukád három nappal anyukád temetése után szólna? bocs, morbid, de elég hasonló..
szerintem felnőtt emberek vagytok, ha gyereket vállaltok, állj a sarkadra. amúgy a program császár napján te és a gyerek sem fog senkivel érintkezni, plusz nem leszel annyira jó, hogy eszedbe jusson, de idegesítő az anyósod :)
2015. jan. 14. 22:34
13/45 anonim válasza:
Az én családom is ilyen mindenáronottlenniakarós (unokatestvérig bezárólag), de simán megértették, hogy a szülésnél csak egy ember lehet bent, utána a gyerek a csecsemőosztályon lesz én meg a gyermekágyason, a látogatás rendje nagyon szigorú, ugyanakkor elég kényelmetlen is, tök semmi értelme sincs befurikázniuk, a gyerekből úgysem fognak sokat látni. Nem is jött be senki a kórházba, csak amikor már itthon voltunk, akkor jöttek látogatni.
2015. jan. 14. 22:46
14/45 anonim válasza:
szerintem bunko dolog nem szolni, nekik ez majdnem olyan jelentosegteljes dolog az eletukben mint neked. ki kell kapcsolni a telefont es smst kuldeni ha meg van a baba. mondjatok meg hogy ne jojjenek a korhazba mert a csaszar napjan nem fogadhatsz vendeget (nalunk 8 oraig fel se lehetett kelni). utana viszont ne tagadd meg toluk h bemenjenek, nekik ez nagyon nagy elmeny (persze csak a nagyszulok, mindenfele unokateso meg ilyenek mas teszta).
egyebkent verig sertodnenek ha nem mondanad el, mit szeretnel h a babad konfliktus kozepette kezdje az eletet?
2015. jan. 14. 22:46
15/45 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem olyan, mintha 3 nappal később szólna. Pl. azt mondanánk, hogy 20-án születik, de valójában 18-án. Vagyis nem napokkal később szólnánk, ha megvan a baba, tudnák, jöhetnek is nézni felőlem, csak az idegeskedést meg seggünkbe levést nem szeretném
2015. jan. 14. 23:08
16/45 anonim válasza:
Jajj ez nagyon gáz, hogy ennyire érzéketlenek! Ha nem képesek tiszteletben tartani semmit, akkor engem egyáltalán nem érdekelne hogy megsértődnek-e vagy sem! Döntsetek úgy ahogy nektek a legjobb! Azt is lehet mondani, hogy hamarabb beindult a szülés így már csak az örömhírt kapják meg! Velem nagyanyámék beszélni akartak telefonon (még a szülőágyon) 8 órás vajúdás +40 perces kitolás majd gátvarrás után! Olyan fáradt voltam...fájt mindenem,magamról nem tudtam, de annyi kijött a számból hogy felejtsék el! :) Nem sértődtek meg, de komolyan mit gondoltak?
2015. jan. 14. 23:09
17/45 Julie S válasza:
Én annyit mondanék csak a helyedben, hogy pl január elején/közepén/végén lesz a császár. Szerintem mondd meg őszintén, hogy nem szeretnéd elárulni a pontos dátumot, mert először hármasban szeretnétek lenni egy kicsit. De utána mindenkinek szóltok és senki nem marad le semmiről. Jobb az őszinteség, mint a hazugság. Ezen is meg fognak sértődni, meg biztosan rágni fogják a füled sokáig, hogy megtudják a pontos dátumot, de szerintem ez így kevésbé rossz, mintha utólag tudják meg, hogy átverted őket.
2015. jan. 14. 23:25
18/45 anonim válasza:
Kedves kérdező!Roppant mód fel dühített a kérdésed!Örülj neki hogy,még élnek és aggódnának értetek!Még teherbe se estél,már ilyeneken görcsölsz!Nem érdemled meg ezt a családot,ha így át vered őket!Tudod hogy szerettem volna már azt ha eleve ismerhetem a nagyszüleim!Értékeld azt amid van,és ne legyél önző!Ezt tanácsolom!
2015. jan. 14. 23:39
19/45 anonim válasza:
Utolsó vok!Nyugodtan lehet le pontozni ha,úgy tetszik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!