Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megsértődnének a szülők,...

Megsértődnének a szülők, nagyszülők, ha ezt megcsinálnánk?

Figyelt kérdés

Program császárom lesz majd, ha eljutok egyszer odáig, és arra gondoltam, hogy 1-2 nappal későbbi dátumot mondok a szülésre, mint ami valójában lesz, hogy ne telefonálgassanak egész nap, vagy esetleg ne üljenek folyosón. Az én szüleim biztosan nem csinálnák meg, de a mamák mind a két oldalról, illetve anyós tuti előbb ott lenne a kórházban, mint mi...

Szóval, ezen szerintetek megsértődnének? Ha megszületik, kicsit lennénk 3an (fél órát kb), utána mennének a képüzenetek.

Vélemény?

(terhes sem vagyok még sajnos, csak foglalkoztat a gondolat)

2015. jan. 14. 21:11
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
75%
A programcsászárnál nincs izgalom, hogy hánykor születik, mert a doki közli, hogy hétfőn reggel 8kor. A telefonokat ki lehet kapcsolni, a szülőszobára meg nem engedik be még a lelkes mamákat sem. A szülés után 2 órás megfigyelésen lesztek 3-asban, oda nem mehet be senki, akármilyen lelkes is. Én nem hazudnék a gyerekem születésnapjáról. Akkor vállalnék gyereket, amikor vagyok annyira felnőtt, hogy kordában tudom tartani a rokonságomat. Határozottság kérdése az egész. Nem jön majd rosszul a gyereknevelésben sem.
2015. jan. 14. 21:12
 2/45 anonim ***** válasza:
40%

Ha nem vagy terhes honnan tudod hogy programcsászár lesz?

Nem lehet velük megértetni valahogy hogy ne hívogasssnak? Majd te szólsz ha van valami.

2015. jan. 14. 21:14
 3/45 anonim ***** válasza:
66%

2-es: vagy valami nyilvánvaló gerinc/szív/szem stb. problémája van, vagy vastag borítékja és kevés információja a császárról.

Nekem nem szimpatikus a hozzáállásod a dologhoz. Gondolkodj rajta még egy kicsit!

2015. jan. 14. 21:16
 4/45 anonim ***** válasza:
78%
Első válaszolóval értek egyet! A szülés nem egy színházi előadás, hogy mindenki ott legyen! Sőt sokan a kórházban sem szívesen fogadnak látogatókat az apukán kívül...császár után meg pont nem lesz erőd foglalkozni velük. Örülsz ha a babát el tudod látni. Légy velük határozott mert majd a nevelésbe is beleszólnak, és az rosszabb lesz.
2015. jan. 14. 21:25
 5/45 anonim ***** válasza:
41%
Ha még terhes sem vagy, honnét tudod, hogy program császár lesz?
2015. jan. 14. 21:28
 6/45 anonim ***** válasza:
35%
Én is csalnék pár napot, ez az esemény nem anyósékról meg más rokonokról szól. Utána meg mondhatod, hogy előbb megindult a szülés, ezért császároztak a tervezettnél korábban. Engem zavarna ha itt lennének, szülés után két órával is. Több órát várnék az sms-ekkel.
2015. jan. 14. 21:29
 7/45 A kérdező kommentje:

természetesen ha megszületik, lesz nekik szólva, de nem akarom a jajongást, meg, hogy a seggünkben legyenek, ismerem őket, tudom, hogy mi lenne.

'Első válaszolóval értek egyet! A szülés nem egy színházi előadás, hogy mindenki ott legyen! Sőt sokan a kórházban sem szívesen fogadnak látogatókat az apukán kívül.'

Igen, pontosan ezért nem is szeretném, de ISMEREM őket, és tuti ez lenne.

Onnan tudom, hogy szívbeteg vagyok, még futni sem futhatok, semmit, ami kifullaszt, így a szülés sem jöhet szóba.

2015. jan. 14. 21:36
 8/45 A kérdező kommentje:
azért írtam a fél órát, mert mire odaérnek, az így is több óra lesz, ha me tudják, akkor tuti szabadságot vesznek ki, és ha 4kor lesz a műtét, ők már 8kor ott fognak ülni. Ha nem a kórházban, akkor előtte egy padon...
2015. jan. 14. 21:37
 9/45 anonim ***** válasza:
52%

Én tuti besértődnék a család helyében.

És mikor fogtok még hazudozni? Felnőtt emberek ,akik gyermeket szeretnének vállalni legyenek annyira határozottak és egyenesek, hogy odaállnak a család elé a kérésükkel.

2015. jan. 14. 21:42
 10/45 A kérdező kommentje:
De most azon mit nem lehet érteni, hogy hiába állunk oda, ha úgysem az lesz, amit kérünk??
2015. jan. 14. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!