Keresek orvost és kórházat, hol "tudnék" szülni? C: Budapesten szeretnék szülni, itt vagyok 13 hetes és szeretnék fogadni orvost, de egyenlőre foggalmam sincs hol szüljünk. Ki néztem már egy dokit de ő a dél-pestibe van, és elég bonyolult odajutnunk.
Először is próbálj kórházat választani. Mindegyikben találsz jó orvost. Neked melyik van közel, Bp. melyik része.
Én a Szent imrében szültem dr.Tasi Róbertnél. ajánlom.
Sote I-en szültem tavaly.Dokik majdnem mind nagyon kedves és ami biztos nagy tudásúak is,de a gyerekágy horror.
Uzsoki tényleg szép de ha jól tudom nincs terhesgondozás szóval biztos magánra kell járni.
Bnőm a Bajcsyban szült meg volt vele elégedve
Én a Jánosban szültem, a szülészete szerintem szuper. Modern, jól felszerelt, minden orvos megtalálható a babához is, a mamához is, ha kell és rugalmas a kórház is.
A másodikat is náluk fogom szülni, ha nem az ország másik végében leszek épp.
Uzsokiban szültem,tudom javasolni.
Elsőnél Csapó volt az orvosom,másodiknál Lajis Tímea(azért mert már a terhesség elején tudható volt,hogy csapó akkor lesz a 6 hetes szabadsága felénél,mikor ki vagyok írva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!