Milyen természetes módszerekkel érhetjük el a szülés
mielőbbi megindulását?
Figyelt kérdés
2006. nov. 26. 15:34
1/4 anonim válasza:
Forróvizes fürdő (de azért ne túl forró)
Lépcsőzés (bár ez inkább hasznos, mint káros, mert csökkenti a placenta vérellátását)
Szex
Ricinusolaj (a következő koktélként meg lehet próbálni: 250 ml sárgabaracklé + 2 evőkanál mandulapép + 2 evőkanál ricinusolaj + 2 csepp vasfűolaj.)
Pocaksimogatás
Mellbimbóizgatás
Palásfűtea
2006. nov. 26. 15:38
2/4 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta,amkior már nagyon türelmetlen voltam és egy héttel túlvittem a terhességet,hogy szeretkezzek nagyot a férjemmel.Kislányos zavaromra elmagyarázta,hogy a spermiumban található az egyik legősibb megoldás méhösszehúzó hatása révén.:):)
2007. máj. 29. 12:08
3/4 anonim válasza:
szerintem egy nagy hulyeseg mert kell bantani a babat kijon az magatol minden gyerek a sajat idojeben! es szerintem felelotlenseg hogy minden fele szart osszekevertek hogy meginduljon a szules semmi ok nincs a szules meginditasara ha csak nem tul hordott es ara van az orvos aki tanult es nem okoz kart! tudom a vege fele mar turelmetlen az ember es mar nagyon szeretne tul lenni de a baba egeszsege a fontos es nem minden fele hulye modszer szules beinditas! a forro viz se biztos de kegyetlen gorcsoket tud csinalni ami nem igazolja hogy a szules is beindulhat!a lepcsozest meg veszelyesnek tatom a babara! vard ki meg megindul a babat inkabb orvoztol kerj tanacsot o biztos nem ajanlna neked minden fele keverekeet!
2008. jún. 9. 11:53
4/4 anonim válasza:
hát nem tudom, az előttem szólóval egyet értek. Nem kell bolygatni a biológiát, A baba jelez amikor készen van a világrajövetelre, és szépen meg is indul a szülés a maga útján!
"a gyerkek mintegy 5%-a születik a kiírt időpontban, előtte és utána 2 héttel még bőven belefér" - ezt írja minden szüléssel és terehsséggel foglalkozó könyv. ez szerint még a 42. héten született baba sem túlhordott.
Én lépcsőzöm eleget, 2.on lakunk, kiváncsi vagyok számít-e :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!