Hát hidd el,hogy közvetlenül szülés után nem tudsz aludni amikor alig várod,hogy a kezedben foghasd a gyermekedet!! :)
Én hajnali 5kor kerültem a szülőszobára,du. 14:50-kor lett meg a kisfiam.Normál esetben 2 órát kellene megfigyelésen maradni a szülőszobán,de mivel én sok vért vesztettem mert szülés utáni szövődményem volt,így mi 4 és fél órát voltunk megfigyelésen,este fél7-kor kerültem le az újszülött osztály kórtermébe.A kisfiamat elvitték első éjszaka.Mivel én már akkor másfél napja nem aludtam nem is bántam,hogy nem volt velem első éjszaka,persze aludni így sem tudtam sokat éjszaka,mert 4 ágyas szobába kerültem,ahol a 3 szobatársam babái felsírtak éjszaka,szóval volt élet éjszaka is :D Reggel fél6-kor keltett a nővér mert vért vett,aztán 6kor pedig kihozták a kisfiamat.Szóval én az első este tudtam aludni mert már nagyon fáradt voltam,de közvetlenül szülés után nem tudsz mert fel vagy még pörögve :)
31 hkm
2015. jan. 11. 23:06
12/18 anonim válasza:
nekem egy éjszaka alvás kimaradt, akkor indult be a szülés, másnap késő délutánra lett meg a baba. Estére kerültünk le az osztályra, elvitték a gyereket, hogy tudjak pihenni, pedig bababarát kórház. Amennyit csak lehetett, én aludtam.
2015. jan. 12. 00:30
13/18 anonim válasza:
Normális helyeken te döntöd el, hogy mit csináljanak a gyerekeddel, én egy percre sem engedtem ki mellőlem, csak ha fürdették. Megkérdezte szülés után a csecsemős, hogy otthagyom-e, én meg értetlenkedve néztem, hogy már miért hagynám ott, hisz az én gyerekem? (Akkor már a második átvirrasztott éjszakán voltunk túl és egy nagyon hosszú, de komplikációmentes szükésen, méges aluttam még egész nap.)
2015. jan. 12. 05:38
14/18 anonim válasza:
Én nem aludtam már több, mint 24 órája, mert előző este hatkor folyt el a víz és másnap 10 órakor született meg a fiam, az éjjelt végig vajúdtam, de nem tudtam aludni. Az én fiam 36. hétre született, ezért tőlem elvitték, a 2 órás megfigyelési szakaszban és próbáltam picit enni, de rögtön hányingerem lett. Aztán jött egy szülésznő, beleültetett egy tolókocsiba, elvitt lezuhanyozni, majd bevittek a kórterembe az ágyamhoz. Azt mondták, hogy 2 óra múlva kikérhetem a fiam az első szoptatásra.
2015. jan. 12. 08:31
15/18 anonim válasza:
Péntek éjszaka kezdtem vajúdni és csak vasárnap délutánra lett meg a gyerek, szóval én bírtam volna aludni, csak nem jött össze.
Szülés után rögtön elvitték a lányomat, mert nem sírt fel. Kb. 1 perc múlva szóltak, hogy minden rendben, ne idegeskedjek. Utána behozták megmutatni, de alig volt a karomban, már vitték is el. Voltak problémák a szülésnél és még elvégeztek rajta pár vizsgálatot. Addig engem rendbe rakott a doki, 2 óra megfigyelés után zuhany, aztán visszatoltak a szobába. Nem sokkal később menni kellett a babáért, mert este volt és nem lehetett bent hagyni éjszakára a csecsemősöknél. Ezt én nagyon sajnálom, mert az első éjszakáját végigordította, fél órát aludtam összesen, ami 2,5 nap nem alvás után nagyon jól esett.
2015. jan. 12. 09:24
16/18 anonim válasza:
Nálunk első éjjelre elvitték a babát és mivel több mint két napot vajúdtam a végén két fájás közben el tudtam volna aludni és bizony úgy aludtam,hogy fel sem keltem,hogy behozták a babát, a szobatársak ébresztettek,mert a csecsemősök csak letették a kiskocsiba az ágyam végébe és kimentek.
2015. jan. 12. 10:11
17/18 anonim válasza:
nálunk úgy volt az eleje ahogy leírták. megszületett a pici, odaakarták adni, de mondtam hogy most ne, mert remegtem mint a kocsonya, fáztam, a fiam meg még csúszott a máztól, így nem éreztem magam biztosan. azt elvitték a picit megvizsgálták, felöltöztették, engem addig elláttak, majd lefeküdtem a szülőszobán, odahozták a picit is és a férjem is mellénk feküdt, kb fél órát hagytak. majd a fiamat elvitték engem meg levittek a szobába majd 1-2óra múlva szóltak hogy ha akarok mehetek a fiamért elhozni. de én még annyira szédültem hogy nem tudtam, azt mindig indulás előtt elmentem mosdóba, ha azt szédülés nélkül végig tudom csinálni akkor megyek. hát vagy 5x indultam neki :)
2015. jan. 12. 10:54
18/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék melyik majom volt aki mindenkit lepontozott a válaszai miatt?!!!
Hát kedves pontozó,ha te ettől vagy boldog akkor legyen,és még jó,hogy te voltál ott a szülésemnél,tehát ezért tudod te jobban,hogy velem mi történt szülés alatt és után.CSAK GRATULÁLNI TUDOK A BUNKÓSÁGODHOZ!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!