Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindkét MÁV kórházban lehet...

Mindkét MÁV kórházban lehet szülni?

Figyelt kérdés
Mert ugye van a szép új, modern az Árpád hídnál. Ott is van szülészet? Vagy csak a másikban lehet szülni?
2015. jan. 7. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Árpád hídnál az a Honvéd Kórház ott nincs szülészet. A régi MÁV-ba lehet szülni én ott szültem és jók nagyon.
2015. jan. 7. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:

máv kórház a 6. kerületben van.

árpád hídnál pedig a honvéd van. én se tudok róla, hogy lenne ott szülészet, nem csak a neve honvéd, az valóban katonai kórház, kevés baka szül logikám szerint :)

2015. jan. 7. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak a régi Mávban van szülészet. "Vicces", mert a Honvédba kell jàrnom dokihoz, vérvételre. A régi Mávba meg uh-ra és majd ott szülhetek. Nekem furi, hogy így szét van bontva.
2015. jan. 7. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a fèrfi katonák miatt nincs ott szülèszet. Én pl. jogosult vagyok hogy oda menjek, mint katonafeleség, de akkor sincs szülészete.
2015. jan. 7. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerre két helyen nem lehet szülni, az teljes biológiai imposszibilitás.
2015. jan. 7. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
A két kórház egy intézmény, a régi MÁV is most már a Honvéd része, évek óta. A szülészet a régi MÁV Kórházban van, a 6. kerületben, a katonafeleségek is elvileg ott szülnek.
2015. jan. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!