Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor múlik el a...

Szülés után mikor múlik el a terhességi inkontinencia?

Figyelt kérdés
Elmúlik egyáltalán,tehetek ellene valamit.5hete szültem de csak rosszabb a helyzet.Segítsetek légyszives,ez így borzalmas...
2008. aug. 18. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
végezz hüvelygyakorlatokat, talán segítenek. Nekem nem sokat segített, mert 10 hónapja szültem, és még mindig nehezebben tudom visszatartani, sokszor előfordul egy-két cseppes baleset. De meg lehet tanulni ezzel együtt élni, nekem bőven elég, ha egy tisztasági betét van a bugyimban (az elején rosszabb volt a helyzet), az is sokszor csak "felesleges" óvintézkedés.
2008. aug. 18. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
borzalom,nekem azt mondták megszűnik,mert csak a tehertől van,de kezdem azt érezni ez nem így van,nem tudom,hogy fogok állandóan betéttel élni 27évesen..
2008. aug. 18. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Nehogy meg akarjatok tanulni ezzel együttélni! Ott is hasonló és ugyanúgy erősíthető izmaink vannak, mint bárhol a testünkön, csak speciális tornagyakorlatok vannak az erősítésükre. Minden nap csak 10-10 percet kell foglalkozni velük, és nem hogy olyanok lesznek, mint régen, de sokkal-sokkal erősebbé is válhatnak. Nézzetek utána a Kriston féle intimtornának, nem olyan bonyolult megtanulni akár autodidakta módon, de persze legjobb egy szakembertől. Én 8 napja szültem, repedtem, 3 napja napi 2x 5 perceket tornáztatom ezeket az izmokat. Lényeg a rendszeresség!!! De nehogy beletörődjetek, az emberi test csodálatos és ugye, mi anyák nem ismerünk lehetetlent... :)

2008. aug. 20. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én végeztem gyakorlatokat 3 hónapon át, de nekem nem használt :(
2008. aug. 20. 16:29
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem szabad semmit sem megszokni, ha van megoldás. A torna mellett igen eredményes az IncoStress gyógyászati segédeszköz, amely erősíti a gátizmokat.

Bővebben olvashattok róla a www.incostress.hu weboldalon.

Ne hagyd annyiban!

2009. jan. 26. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!