Szülés után mikor múlik el a terhességi inkontinencia?
Sziasztok lányok!
Nehogy meg akarjatok tanulni ezzel együttélni! Ott is hasonló és ugyanúgy erősíthető izmaink vannak, mint bárhol a testünkön, csak speciális tornagyakorlatok vannak az erősítésükre. Minden nap csak 10-10 percet kell foglalkozni velük, és nem hogy olyanok lesznek, mint régen, de sokkal-sokkal erősebbé is válhatnak. Nézzetek utána a Kriston féle intimtornának, nem olyan bonyolult megtanulni akár autodidakta módon, de persze legjobb egy szakembertől. Én 8 napja szültem, repedtem, 3 napja napi 2x 5 perceket tornáztatom ezeket az izmokat. Lényeg a rendszeresség!!! De nehogy beletörődjetek, az emberi test csodálatos és ugye, mi anyák nem ismerünk lehetetlent... :)
Sziasztok!
Nem szabad semmit sem megszokni, ha van megoldás. A torna mellett igen eredményes az IncoStress gyógyászati segédeszköz, amely erősíti a gátizmokat.
Bővebben olvashattok róla a www.incostress.hu weboldalon.
Ne hagyd annyiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!