Pár nap és betöltjük a 37. hetet, ha ennyivel elöbb jön nem baj?
Figyelt kérdés
Éjjelente vannak többnyire a jósló fájásaim,elég erősek.Ma voltam NST-n,de nem mondtak semmit.
hányingerem van,fáj a derekam.A gyerkőc is mintha lassúbb lenne.
Elképzelhető hogy már készülődik?
2008. aug. 18. 15:37
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Amikor én a 36. hetet töltöttem, akkor azt mondta a védőnő, hogy mostmár bármikor jöhet, de az nem baj. 38. hétre szültem, 49 cm-es 3070g-os kisfiúcskát, érett újszülött volt a papírra írva. Szerintem lehet, hogy készülődik már kibújni, de ez nem jelent számára hátrányt. Ha eddig nem tetted, mostmár mindenképp pakold össze a kórházi motyót, mert lehet, hogy napokon belül szükség lesz rá. Könnyű szülést!
2/4 anonim válasza:
Szerintem se lenne semmi baj, de az is lehet, hogy még kihúzod 1-2 hétig. Nekem is voltak jóslófájásaim, a derekam sokszor majd leszakadt és kihúztuk a 39. hétig.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
Most pakoltam össze a táskát,ugyhogy most már tényleg jöhet!:)
2008. aug. 18. 16:36
4/4 anonim válasza:
szia
nekem betöltött 37.hétre(pont aznap) jött a babóca, 3kg, 50 centivel és egészséges,ne aggodj!
nekem is deréfájással indult, majd wc-re járkáltam, a végén hánytam is...
1 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!