Szüléshez fontos info?! (lsd lentebb)
Szia!
Elsősorban nem a dioptria számít, hanem a szemfenék állapota. A magas dioptriájú kismamákat ez miatt szokták elküldeni szemészetre.
Szia!
Nekem 7 és 7,5 a dioptriám.A szülészednek mindenképpen szólj elvileg kapsz beutalót a szemészetre( engem beutalt)ahol csinálnak szemfenék vizsgálatot.Ha az rendben van akkor nyugodtan szülhetsz természetesen.Én is úgy szültem!Könnyű szülést kívánok neked 4.5 hóskislány anyukája
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
remelem hasznos, en tettem fel a kerdest par honapja!
34+2 km
Szia!
Én -4,5 és -5-ös szemmel szültem a kislányomat, úgy, hogy végig csukva volt a szemem, amikor már a méhlepény távozott akkor már rám szólt a doki, hogy tényleg kinyithatja a szemét, addig nem nagyon mertem, talán 3-szor néztem körbe, de amúgy végig csukva volt!
Most várom a másodikat, 2 optikus is megvizsgálta a szememet nem romlott, de hamarosan megyek az sztk-ba, hogy ott a szemfenekemet is megnézzék, hogy szülhetek-e megint természetes úton!
Szerintem biztos, mivel az elsőt is megcsináltam a második már csak hab a tortán lesz:)!
Boldog babavárást kíván egy 20 hónapos kislány anyukája aki 29 hetes kismama is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!