Csoba ildiko kérdése:
Hány napig vannak korházban a császárosok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 14:08
11/19 anonim válasza:
Szerda délelőtt született a lányom és szombat délelőtt engedtek haza. (Dél-Pesti Kh.)
12/19 anonim válasza:
Ez durva, hogy lehet ekkora különbség korház és korház között? Nekünk 5 nap volt, nem engedtek haza, pedig minden teljesen rendben volt. Szépen evett is.
13/19 anonim válasza:
Bp.Margit Kórház, péntek 13 h császár, hétfő 11 h hazamenetel. Kevés az ágy.
14/19 anonim válasza:
Vasarnap este csaszaroztak szerda délelőtt johettunk haza
15/19 anonim válasza:
szerda éjjel tízkor császár, vasárnap tízkor zárójelentés :) szeged női klinika
16/19 anonim válasza:
Nem csak a kórházak közt van különbség. :) Az elsővel 7 napig voltam bent, ott mindenki így volt. A másodikkal máshoz jártam (másik kórházba), úgy volt, hogy csak 3 nap lesz, de végül sürgősségi lett a progi helyett. Másik orvos volt, mert gyorsan kellett csinálni, ő pedig ragaszkodott a 7 naphoz.
17/19 anonim válasza:
Nálunk 4. nap jöhetsz haza, ha a délelőtti órákban műtenek, akkor az már egy napnak számít.
De általában 4 vagy 5 nap szokott lenni, kórháztól és orvostól függ, illetve attól, hogy a baba jól van-e.
18/19 b.anita válasza:
Állítólag a babák álapotának ellenőrzéséhez el kell telnie bizonyos óraszámnak. Azaz ha délelőtt volt a császár, a 3. napon a reggeli viziten el tudják végezni a kötelező vizsgálatokat. Ha délután, akkor a szokásos délelőtti vizit alatt, az orvos csak a saját felelőségére végezheti el a vizsgálatokat és engedheti haza a babát...inkább átteszik őket másnapra ezért az általános bent tartózkodás 3-4 nap, de hallottam már olyanról is, az 5 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!