Mit gondoltok a kórházi látogatásról szülés után?
Amikor én szültem, látogatási tilalom volt, még az apja is csak 5 naposan látta a fiunkat.
Szörnyű volt, ha lehetne biztosan azt választanám, hogy a kórházba jöjjenek be, és otthon hagyjanak minket békén, néhány hétig.
Szerintem az apán, esetleg a nagyszülőkön kívül senki nem hiányzik a kórházba. Ha beengedik őket a gyermekágyas szobába akkor azért, mert ha a kismama örül is nekik, ha nem egy ágyas szobája van, akkor lehet, hogy a többieket meg zavarják. Ha meg nem engedik be őket, akkor azért, mert ne kelljen már a folyosón rostokolni azért, mert a rokonok zarándoklatot tartanak.
Otthon pedig szintén ne zavarjanak ezeken az embereken kívül pár hétig mások.
Azért gondolom így, mert ilyenkor van elég baja a kis családnak, ezek azok az emberek, akik gyakorlatilag otthon vannak, nem igazi vendégek, bármiben segítenek, a többiekkel viszont csak a nyűg van. Főleg mivel a kórázakban nem tartják be a látogatást így addig vannak, amíg gondolják, ha meg eljönnek otthonra, akkor szintén. Azért még sem mondja az ember azt, hogy nem akartok már hazamenni, kezdtek zavarni mostmár. Márpedig senki nem úgy jön, hogy akkor mondjuk max. félórára, hanem órákra betelepednek.
Nekem jöttek a kórházba is. Szerintem ott jobb. Nem kell magyarázkodnod miért vagy hálóingben, nem kell azon izgulnod, hogy kupi van, nincs mivel megkínálni őket.
Én szerencsére hamar felépültem, de azért itthon mégis körülményesebb a vendéglátás. No meg mi vidéken lakunk, Pesten szültem, így a pesti barátim oda be tudtak jönni látogatni. Én élveztem a látogatókat a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!