Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az ujjammal óvatosan megnézhet...

Az ujjammal óvatosan megnézhetem mennyire lettem tág?

Figyelt kérdés
5 hete szültem gátmetszéssel, és csak ma mertem megnézni a tükörben magam alul. Nagyon megijedtem mert a hüvelyem elég tág volt külsőleg is. Nem tudom belülről milyen és eléggé aggaszt. Nagy bajt csinálok azzal, ha az ujjammal megnézem mennyire lettem tág? Annyira zavar tényleg :(
2014. dec. 2. 23:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Eskü, fogalmam sincs, hogy szülés után 5 héttel az enyém milyen volt....Azt tudom, hogy ahogy az első zuhanyozásnál megmostam magam alul, majdnem sokkot kaptam, azt sem tudtam, mi micsoda :)

Akár úgy érzed, hogy tágabb, akár úgy, hogy olyan mint azelőtt, mindegyik verzió lehet normális.

2014. dec. 3. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!