Rettenetesen félek a szüléstöl! Biztos vagyok benne, hogy belehalok a fájdalomba! Mi az ami jobban fáj, mint egy szülés? Illetve milyen cikis dolgok történhetnek közbe?
Sziasztok,
Nagyon fèlek a fàjdalomtól az az egyik a màsik az az, hogy nem szeretnèk semmilyen cikis dolgot produkàlni szülès közben. Arra gondoltam, hogy a szülès napjàn nem eszek nem iszok majd semmit, ès akkor elkerülhetem a "balesetet". Semmikèppen nem szeretnèk sem beöntèst sem pedig katètert azèrt gondoltam erre a megoldàsra. Illetve a gàtmetszèst is hanyagolnàm, ha lehetsèges?! Elèg idöbe kèrdezgetem mindezeket. Egyelöre mèg terhes sem vagyok, de mègis màr most görcsbe van a gyomrom, ha ràgondolok a 9. hónapra! Abszolùt nem birom a fàjdalmakat...annyira sok nem is èrt mèg èletembe, Hàla a Jó Istennek! :) (mütèti sebem nincs, menstruàciós görcseim sincsenek, hasfàjós, gyomorfàjós abszolút nem vagyok.) Azèrt irtam ezeket, mert kb. ehhez hasonlítható a fàjdalom, ugye? Kèrlek írjatok, hogy hogyan tudnèk rà màr most lelkiekben felkèszülni!! Illetve elkerülni a cikis dolgokat szülès közben. Köszi, / 22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!