Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek szinte fájdalom nélküli...

Akinek szinte fájdalom nélküli a menstruációja, magas az ingerküszöbe, elképzelhető, hogy a szülési fájásokat is jobban viseli majd? Bizakodok!

Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ne parázz rá arra, hogy mennyire fog fájni. Próbálj meg ne gondolni rá, mert csak elrontja az egész terhességet. Én is ezt teszem. Én csak annyit mondtam a páromnak, készüljön fel, ha szülök akkor pár órát/napot úgy fogom utálni őt, hogy a pokolba kívánom, és ha nem érzi át az egészet még a kezét is eltöröm, aztán azt szorongatom, hogy ő is ugyan úgy élvezze a dolgot, mint én. Ha pedig nem lesz ott velem a terhesség végén úgy mint az elején akkor nagyon megfogja bánni. :)

Ha állandóan azon rágnám magam milyen lesz a szülés akkor nagyon megkeserítené ezt a maradék 4 hónapomat. Amúgy meg elkerülhetetlen, hogy kijön az a gyerek. Azt az 1-2 napot meg kibírja az ember. Ha nők milliói túlélték már akkor miért pont mi lennénk a kivételek? Az emberi agynak meg amúgy is van egy olyan csodás tulajdonsága, hogy egy hormon hatására elfelejti a szörnyű dolgokat, és csak a jóra emlékszik. Ha nem így lenne sokkal több egyke gyerek lenne a világon.

2014. nov. 18. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Magas a fájdalomküszöböm, a mensim teljesen fájdalmatlan, de a vajúdás nagyon fájt. Csak azért nem sikítoztam, és csapkolódtam, mert nagyon fegyelmezett vagyok:)

Az az egy tartotta bennem a lelket, hogy tudtam, hogy, ha kijon a baba, akkor elmúlik.

Első szülés előtt 10 órát vajúdtam, a második előtt 4-et. A kitolás csak pár perc volt. A fájdalom egyre rosszabb és rosszabb lett, de mivel szépen tágultam is, ezért "láttam a fényt az alagút végén".

Szóval ki fogod bírni. Az, hogy hogy viseled, az fegyelmezettség kérdése.

Bár magánvéleményem szerint, ha ordítani akarsz, akkor ordíts.

2014. nov. 18. 20:15
 13/15 violent02 ***** válasza:
Elképzelhető, de ezen felesleges agyalni, úgy se tudhatod mi lesz.. menstruációs fájdalmaimat nem mondhatnám alacsonynak, sokszor estem össze, lett hányingerem, mert hiába elviselhető az az egyetlen fájdalom amit 2 napig nehezen viselek, de szülésnél hajnali 3-tól vajúdtam este 6-ig és ha most mondaná nekem valaki hogy a menstruáció százszorosa kinevetném..egyáltalán nem vészes, kibírható fájdalom, de tény hogy ..szar!
2014. nov. 19. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mikorra várod a babát?
2014. nov. 19. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

szerintem nem. nekem baromi magas a fájdalomküszöböm, volt egy hasi műtétem éjfélkor hoztak ki a műtőből, ami után reggel 7korjött be a nővér hogy milyen fájdalomcsillapítót kérek. mondtam semmilyet, nézett is elkerekedett szemmel a nő, hogy ne hülyéskedjek már. komolyan nem kellett. de ha hólyagosra ég a kezem főzés közben akkor is általában csak felszisszenek.

na a szülésbe azt hittem belehalok úgy fájt : DDD könyörögtem fájdalomcsillapítóért, amit persze nem kaptam, de akkor azt mondtam soha többet :D

2014. nov. 19. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!