Akinek szinte fájdalom nélküli a menstruációja, magas az ingerküszöbe, elképzelhető, hogy a szülési fájásokat is jobban viseli majd? Bizakodok!
Szerintem ne parázz rá arra, hogy mennyire fog fájni. Próbálj meg ne gondolni rá, mert csak elrontja az egész terhességet. Én is ezt teszem. Én csak annyit mondtam a páromnak, készüljön fel, ha szülök akkor pár órát/napot úgy fogom utálni őt, hogy a pokolba kívánom, és ha nem érzi át az egészet még a kezét is eltöröm, aztán azt szorongatom, hogy ő is ugyan úgy élvezze a dolgot, mint én. Ha pedig nem lesz ott velem a terhesség végén úgy mint az elején akkor nagyon megfogja bánni. :)
Ha állandóan azon rágnám magam milyen lesz a szülés akkor nagyon megkeserítené ezt a maradék 4 hónapomat. Amúgy meg elkerülhetetlen, hogy kijön az a gyerek. Azt az 1-2 napot meg kibírja az ember. Ha nők milliói túlélték már akkor miért pont mi lennénk a kivételek? Az emberi agynak meg amúgy is van egy olyan csodás tulajdonsága, hogy egy hormon hatására elfelejti a szörnyű dolgokat, és csak a jóra emlékszik. Ha nem így lenne sokkal több egyke gyerek lenne a világon.
Magas a fájdalomküszöböm, a mensim teljesen fájdalmatlan, de a vajúdás nagyon fájt. Csak azért nem sikítoztam, és csapkolódtam, mert nagyon fegyelmezett vagyok:)
Az az egy tartotta bennem a lelket, hogy tudtam, hogy, ha kijon a baba, akkor elmúlik.
Első szülés előtt 10 órát vajúdtam, a második előtt 4-et. A kitolás csak pár perc volt. A fájdalom egyre rosszabb és rosszabb lett, de mivel szépen tágultam is, ezért "láttam a fényt az alagút végén".
Szóval ki fogod bírni. Az, hogy hogy viseled, az fegyelmezettség kérdése.
Bár magánvéleményem szerint, ha ordítani akarsz, akkor ordíts.
szerintem nem. nekem baromi magas a fájdalomküszöböm, volt egy hasi műtétem éjfélkor hoztak ki a műtőből, ami után reggel 7korjött be a nővér hogy milyen fájdalomcsillapítót kérek. mondtam semmilyet, nézett is elkerekedett szemmel a nő, hogy ne hülyéskedjek már. komolyan nem kellett. de ha hólyagosra ég a kezem főzés közben akkor is általában csak felszisszenek.
na a szülésbe azt hittem belehalok úgy fájt : DDD könyörögtem fájdalomcsillapítóért, amit persze nem kaptam, de akkor azt mondtam soha többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!