Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet esély rá, hogy még is...

Lehet esély rá, hogy még is előbb szülök?

Figyelt kérdés
33hetes kismama vagyok és a méhlepényem 1.fokban érett.Jan.4.-re vagyok kiírva,de nagyon szeretném,ha dec.27.-én kibújna a kislányunk.szerintetek lehet rá esély,vagy ahhoz érettebbnek kellene már lennie a placentának? (A férjem külföldön dolgozik,apás szülést szeretnénk és akkor fog itthon tartózkodni,még mielőtt bárki elítélne,hogy ne én akarjam eldönteni,hogy ő mikor akar kibújni...)
2014. nov. 17. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a babával!sokan mondtálk már hogy sokat mondták a babának mikor szülesen akkor meg is születtek. Én hiába mondtam a fiamnak, csak a 41hét után bújt ki! De igazából bármi történhet, bármikor megszületehet. Én azt valóm hogy egy baba akkor születik meg mikor már késszen áll! Remélem a te babád dec 27.én már késszen áll:)
2014. nov. 17. 17:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) egyébként ma mondták UH.-on,hogy teljesen beékelte már magát,sőt a fejének a körfogatát alig tudták megnézni,annyira lent van neki... remélem ez lehet jó jel :D
2014. nov. 17. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Esély mindig van rá! :)

Én is azt mondom mint az első,és saját tapasztalatból.Az első fiammal mikor várandós voltam,a végére már nagyon szenvedtem,előjött sajnos a 33.héttől a kézzsibbadás,amiből carpalis alagút szindróma lett,+még sok minden,rengeteg keményedés...stb,és akkor megbeszéltem a fiammal a 37.héten(a családból is sokan kinevettek ezért),hogy ha minden rendbe van vele odabent,kifejlődött teljesen,elég érett,akkor bújjon ki,mert Anya már nagyon szenved,és nagyon várja már őt,nem kell még 3hétig bent lennie ha nem muszáj.... :)

És rá 2napra,37.hétre meg is született teljesen egészségesen,53cm-vel és 3100g-mal :)

Előtte én se hittem ebben,de mióta nálam működött,hiszek :) És a családom is már... :)

A mostanival is tervezek egy ilyen "beszélgetést",de az még odébb van,majd májusba :)

2014. nov. 17. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!