22. hétre megkelett szülnöm a babát mert beteg volt baj lenne hogy 3 hét után lefeküdtem a párommal lehet valami baj?
Most már mindegy, utána vagyunk. Legalább használtatok gumit?
Legközelebb gondolkozz.
Most komolyan ... Ha bármi fertőzést szedett volna össze a Kérdező, talán már tudna róla. Egy méhűri fertőzés magas lázzal, hidegrázással, nagyfokú elesettséggel jár. És megsúgom, hogy 3 hét után már nem fenyeget fertőzésveszély, a gyermekágy nem emiatt 6 hét, hanem az általános regeneráció miatt. Ha nem volt már vérzés, az azt jelenti, hogy a méh sebe begyógyult. Nyilván, váladékozás mellett senkinek nem jut eszébe szexelni.
Kérdező, ne aggódj. Részvétem a babád miatt.
Én 10 év alatt 7 * vetéltem el, ebböl 2 műtét volt mégis kibìrtam vàrni azt az időt amit a doki megszabott.
Szerintem nem ér annyit az egész hogy kockáztasson az ember még ha csak kicsi az esély a fertőzésre.
Sajnàlom ami veled történt, minden jót kívànok!
Szegény, itt mindenki úgy szid le téged mintha más életével játszottál volna...
Feltételezem, hogy használtatok óvszert, így elég minimális a fertőzésveszély.
Fogadd őszinte részvétem.
Én igenis eltudom képzelni, hogy a fájdalom mellett jól esett együtt lenni a pároddal, azért is hogy elvonja a figyelmeteket a gyászról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!