Hogyan csináltátok az EST-t (emlő bügyürgetést), Le kell vetkőzni hozzá? Utána mi lett az eredménye?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 15:01
1/10 anonim válasza:
Szia! A szülés előkészítőre gondolsz? Én mindig a fürdőkádba csináltam mert a doko mondta hogy melegítsem föl a mellem és frottír törölközővel maszírozgassam ezzel indul be tán az oxitocin termelés valami ilyesmi.
2/10 anonim válasza:
Én decemberben voltam ilyenen Szegeden. Bemégy a szülőszobára, adnak egy kórházi hálóinget, azt fel kell venni. Bugyi nem lehet rajtad, mert ha valami baj van, akkor ne kelljen lecibálniuk rólad, meg engem megvizsgált előtte a doki. Lefektetnek egy ágyba, rádkötik a ctg-t, kapsz vazelint és 2 percig bizdergálod a mellbimbód, aztán meg 1 perc szünet. Közben figyelik mit mutat a gép. Nálam leesett a baba szívhangja, uh rögtön indították a szülést.
3/10 anonim válasza:
Első vagyok.nekem a kórházba nem kellett ilyet csinálni csak itthon.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én is szegedi vagyok,szóval akkor készüljek,hogy bent tarthatnak....Táskát már vigyem is fel a szülőszobára?
2010. jan. 26. 16:09
5/10 anonim válasza:
Mi van? Mi ez a bügyürgetés? Életemben nem hallottam róla, pedig másfél éve szültem, és megint fogok.
6/10 anonim válasza:
Én se halottam még róla pedig 2 hónapja szültem. Ahogy olvastam elfogott a röhögés.
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt a vizsgálatot hivják emlő stimulációs tesztnek.A mellbimbó ingerlésével méhösszehúzódások válthatók ki,miközben Ctg-n figyelik a baba reakcióit.Túlhordás esetén alkalmazzák.Ez akár be is indithatja a szülést-mert oxitocin szabadul fel.Lényegében ez egy terheléses Ctg.
2010. jan. 27. 07:52
8/10 anonim válasza:
Első vagyok én nem hordtam túl a babát,a doki mondta hogy így is elkezdhet kinyílni a mészáj és rövidíti a szülés idejét.Meg a szoptatásra készít fel mert a mell bimbót is maszírozni kell közben.
9/10 anonim válasza:
A szegedi vagyok. Igen, vigyél magaddal szülőszobás cuccot, mert bent tarthatnak a vizsgálat eredményétől függően. Ha a baba már nem kap táplálékot meg oxigént, akkor persze, hogy nem fognak hazaengedni!
A többieknek csak annyit, hogy otthon ezt ne gyakorolják, mert nagy baj lehet belőle! Én is jót elmosolyogtam rajta, még bent a szülőszobán is, amikor bizdergáltam a cickókat...és miközben azon gondolkoztam, hogy ki volt az a barom, aki ezt kitalálta, észre sem vettem, de leesett a baba szívhangja. Szaladt a szülésznő, a pofámba nyomott egy oxigén maszkot és kiabált, hogy forduljak rögtön az oldalamra, mert a gyerekem életéről van szó.....úgyhogy ennek fele se tréfa!
10/10 anonim válasza:
Na én ezt nem értem. Ezek szerint a férjemnek nem lenne szabad szexuálisan ingerelnie a melleimet, mert baj lehet belőle? Ezt most hallom először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!