Szülés után négy hónappal miért vérezgetek sex után?
Figyelt kérdés
Ha nagy ritkán is együtt vagyunk a párommal, akkor rögtön utána, meg még másnap is van egy kis maszatolgatás.Nem is igazán vérzés, inkább csak barnál valami?Nem fáj vagy ilyesmi.Még szoptatok.
Volt még valaki így?Vagy inkább menjek orvoshoz?
2010. jan. 25. 14:21
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy bármi köze lenne a szoptatáshoz,én a helyedben elmennék dokihoz.Nem rémisztgetni akarlak,de esetleg lehet méhszáj sebed,vagy polipod,nekem az szokott időnként vérezgetni.Szülés után csipi le nekem a doki.Te azt írtad,hogy barnás valami...igazán a doki tudná megmondani,hogy mi lehet a gond.Nem gondoltál még a fogamzásgátlóra,talán,ha szedsz,az is ludas lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!