Mindenkinél csinálnak beöntést szüléskor?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy szüléskor a kismama beöntést kap. Miért van erre szükség? Mindenki megkapja? Milyen érzés? Nemsokára én is szülni fogok Szolnokon.2010. jan. 24. 09:26
11/22 anonim válasza:
Én nem kaptam,már nem volt rá idő,
de nem történt semmi "baj". :)
12/22 anonim válasza:
Nálam volt beöntés, de egyáltalán nem bántam. Sőőőt nagyon jól esett, hogy teljesen kiürültem. Én a helyedben kérném, ha nem adják maguktól, és ha van rá idő.Szerintem a babának is könnyebb, ha rugalmasak a belek mert nincsenek tele széklettel. És szülés közben sem kell azon aggódni, hogy jöhet valami.Bár a dokikat ez nem nagyon zavarja abban a szituációban, de szerintem nekünk nőknek kicsit kellemetlen :-)
13/22 anonim válasza:
Én nem kaptam, már nem volt rá idő.
15/22 anonim válasza:
En sem kaptam, de nem tortent baleset.
16/22 anonim válasza:
Nálunk már nem is adtak volna, mégha kértem is. (egyébként én sem tudom milyen, de inkább kibírtam volna, minthogy bármi baleset történjen) Helyette glicerines kúpot kaptam, féltem, hogy mikor fog az hatni, de kb. 15 perc volt, és mentem is a végezni a dolgom. Nem volt semmi extra hasmenős meg ilyenek. De utána jó volt a tudat, hogy ki vagyok pucolva és már csak a bébinek kell kijönnie :o)
17/22 anonim válasza:
Nálunk is adnak, de én nem kaphattam, megtiltotta az orvos.
Szerintem jobban jártam, mint azok, akik kaptak.
Korábban egyébként egy műtét miatt kaptam, nem vészes, csak sokáig ülsz a wc-n. Na persze, nagy hassal, fájásokkal biztos sokkal kellemetlenebb.
18/22 anonim válasza:
Ez nem válasz a kérdésre, DE bár én kaptam, nagyon kellemetlen volt, mert ahogy feltöltődtem, szinte jött ki a víz, alíg tudtam elmászni a WC-ig, borzasztó rossz volt, szóval én nem tudtma tartani a vizet bent, másnak is volt ilyen????
19/22 anonim válasza:
Én nem kaptam,pont müszakcsere volt a szülésznöknél mert nem volt fogadott szülésznöm csak orvosom!Igy az éppen aktuális szülésznő elfelejtette adni!:) Két tolófájás között megjegyeztem:"de én nem kaptam beöntést!!"Azt mondta erre mindenki nem gond ezzel ne foglalkozzak!:)Hát köszi!:)Nem is volt gond szerencsére olyannyira hogy itthon hashajtóval tudtam csak wc-re menni!:S Pedig a kórházban is kaptam!de hiába csak az itthoni nyugalom!:))
20/22 anonim válasza:
Én nem kaptam, mert nem volt rá idő.A doki megkérdezte, hogy mikor voltam wc-n, mondtam, hogy hajnalban.19 óra 25-kor született meg a fiam.Nálam volt baleset, a férjem is látta, szégyelltem magam miatta, de őt nem zavarta.Ez még a vajúdóban történt, a szülőágyon nem volt baleset.A szülésznő kezébe repült ki a babám, alig tudta elkapni.Viszont amikor rámtették, akkor lekakált a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!