A mai világban előfordulhat, hogy valakinek elcserélik a babáját születéskor? Vagy minimális az esélye ennek?
huszonpár évvel ezelőtt előfordult.
akkoriban csak a nevet írták fel a karszalagra és az illető aki írta, olyan olvashatatlan kézírással tette, hogy anyámnak a mellettem fekvő, velem egynapon született csecsemőt vitték ki, egy másik anyukának meg engem.
még ott kiderült a csere, de ma már nem valószínű.
ma már műanyag karszalagot kapnak a babák amit nem tudnak letépni, csak levágni lehet és a tajszám, anyja neve, minden cucc rajta van.
voltam szülésnél és kb. ahogy megszületett azonnal csattantották rá a szalagot.
szóval ma annyira nagyon nincs esély, hogy semennyire. sőt, a kórházban hazavitelkor az anya előtt szedik le a karszalagot, szóval még ekkor sem valószínű.
Ezt sose értettem amúgy, a kisbabák annyira azért nem hasonlítanak egymásra...
De minimális esély persze van rá, hiába a karszalag. Pár éve is volt ilyen eset, azért derült csak ki mert fiút vittek haza lány helyett (vagy fordítva, nem emlékszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!