10 nappal túlvinni a terhességet? Más is volt így?
Figyelt kérdés
Holnap leszek 41 hetes, de a hétvégét még bevárják, ha addig nem történik semmi akkor hétfőn inditják a szülést. Aggódom nehogy baj legyen, hogy sok az a 10 nap.
Ma volt Nst, uh, meg magzatvíz vizsgálat is minden a legnagyobb rendben.
2014. okt. 9. 15:49
1/9 anonim válasza:
Nekem pont 41+3-ban indították meg az első gyermekemmel, ő még akkor is tutira elvolt odabent. 55 centisen 3500 g-al született, most 5 éves kis rettenet. :) Semmi baja nem lett attól, hogy ennyit túlhordtam.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak megijedtem hogy ennyit várnak.
2014. okt. 9. 15:54
3/9 anonim válasza:
Mikor én szültem akkor a szobatársam nem akarta beindíttatni várta h beinduljon, 42. héten beindították nem engedték neki tovább kihordani. Ha mindennap vizsgálnak akkor sztem semmi probléma nem lehet. Mondjuk én holnap beindíttatnám, nekem is a 41. héten indítottak, mondjuk nekem megkérdezték h várunk e még, de kevés a magzatvíz így szerintük indítani kéne, így indítottunk!
4/9 anonim válasza:
Mondjuk 2 nappal korábban befektettek, engem inkább az viselt meg, nem a túlhordás, addig semmi bajom nem volt.
5/9 anonim válasza:
Én okt.10-re voltam kiírva, és 30-ám szültem meg a 3,80 kg-s fiamat egészségesen. Akkor is úgy indították meg a szülést.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos( most már nagyon bánom), nincs fogadott orvosom. Az egyik aki vizsgált, ő mondta hogy császár lesz, méhszáj probléma miatt, és hogy csütörtökön feküdjek be, pénteken császár lesz. Ma úgy készültem, de egy másik főorvos vizsgált, és ő közölte hogy még várnak hogy hétvégén történik valami, ha nem akkor hétfő, programozott császárral.
2014. okt. 9. 16:42
7/9 anonim válasza:
Nekem egy penteki napon inditottak volna, szerdan magatol megindult a szules, es megszuletett a lanyom. Igy 10 nappal vittem tul.
8/9 anonim válasza:
ne légy elkeseredve,én is így voltam mint te azzal a különbséggel,hogy még vizet se tudtak nézni 3000 méhszájjal toltak műtőbe pedig benn feküdtem előtte feszegetett az összes ügyeletes....már nem akartam megengedni, hogy megvizsgáljanak...nekem magas egyenes tartásban volt az első ami csak műtét alatt derült ki,mondta aszülésznő, ha végig vajúdtam volna akkor se tudom megszülni......a második kisfiam elindult de vele én választottam a műtétet, őneki 2x volt a nyakán, 1x körbe a hátán a zsinór...nem bántam meg,hogy nem futottam neki a hüvelyinek...másodszorra is teljesen zárt méhszájnál szivárgott a víz... kitartás, tudom a finis már fárasztó,és idegörlő...
9/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel bejöttem es megtörtént a császár. Nem várták 10 napot, ma töltöttem a 41 hetet.
2014. okt. 11. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!