Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor szoktak legkorábban...

Mikor szoktak legkorábban befordulni a babák?

Figyelt kérdés

Voltam vc terhelésen; ott 2 24 hetes kismamával beszélgettem; és mindkettő babája már be volt fordulva.

Tudom hogy még az utolsó nap is foroghat; illetve hogy ált. ha a 36.-ig nem fordul be, akkor lehet kezdeni izgulni; de létezik hogy ennyire korán? Az én babám forog össze vissza, egyszer lenn rugdos, majd fél óra múlva már a köldököm felett. :-) 22 hetes kismama

2014. okt. 8. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
A két lányom már a 20 hetes uh is bevolt fordulva. Viszont a fiamnak csak a 34 héten sikeredett :)
2014. okt. 8. 08:21
 2/10 anonim ***** válasza:
A fiam minden egyes ultrahangon fejjel lefelè feküdt, màr a 12 hetesen is....
2014. okt. 8. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első baba minden uh-on fejvégű volt, tehát már a 12. héttől úgy állt. Most a második a 24 hetes uh-on volt már fejvégben. De hogy a köztes időkben hogy forgott nem tudhatni, hiszen volt neki hely.
2014. okt. 8. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem végszóra, az utolsó héten fordult be a baba :) Már a dokinak is megfordult a fejében a császár utolsó vizsgálaton, aztán simán szültem.
2014. okt. 8. 08:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 19 hetes ultrahangon nem tudták rendesen megvizsgálni az arcát, és az agyát, mert fejvégűen feküdt a kislányom. Most azért imádkozom, hogy forduljon vissza. De, ahogy így olvasom a válaszokat kezdek aggódni. :)

20+3 hetes kismama

2014. okt. 8. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már a 20.héttől fejvégű,nem tudom,hogy azóta mennyit meg hogy forog:) Ma kiderül,hogy a helyzet változatlan e:)

30+3hkm

2014. okt. 8. 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is minden uh-on lefele feküdt, sokra mentem vele... császár lett :)
2014. okt. 8. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 30. héten be volt fordulva, de most a 36. héten már vissza fordult, és most farfekvéses.

Mondjuk nekem úgyis császár lesz, tehát végül is mindegy, de tényleg össze vissza forognak.

Az előző terhességemnél a kisfiam pedig sokáig faros volt, de a legvégén, úgy a 39-40. hét környékén befordult (de akkor is császár lett más miatt, de őt túl is hordtam egy héttel).

2014. okt. 8. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is már az eleje óta mindig fejjel lefelé volt az ultrahangokon.
2014. okt. 8. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok:) Hát ma kiderült:) 20.héttől fejvégű volt, most haránt fekvésben van:)

30+3hkm

2014. okt. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!