Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Szabó Gáborról, Dr. Szabó Lászlóról és id. Dr. Tankóról?
Figyelt kérdés
Olyan tanácstalan vagyok, mindenki mást ajánl, és döntsem el első gyereknél..2010. jan. 22. 09:23
1/7 anonim válasza:
Én Szabó Lászlónál szültem, nagyon szimpatikus nekem és rendes!Én hozzá járok!Bár szerintem ezek közül úgy dönts, hogy melyik szimpatikus neked, mert mind a három jó doki!
2/7 anonim válasza:
tényleg mind a 3 jó doki, és kedves is. szimpátia alapján dönts.
3/7 A kérdező kommentje:
Kb. mennyit kérnek a szülésért? Nem tudjátok véletlenül?
2010. jan. 22. 13:33
4/7 anonim válasza:
Szia a Szabó-k nem mondanak árat....annyit adsz amennyit tudsz a Tankó szerintem olyan 50től indul felfelé..-én hozzá nem mennék az fix....- inkább Szabó László, róla nagyon sok jót hallani-családomból sokan járnak hozzá plussz én is otthagytam érte a dokimat-
5/7 anonim válasza:
Én a Tankónál voltam de nem volt szimpi, nekem Korányit ajánlották, de őt nem ismerem. Ismeritek? Jó lenne egy kis infó róla?
6/7 anonim válasza:
utolsó!
Korányit ajánlották????????????????? atya ég...... ha a Tankó nem volt szimpi akkor a Korányi se lesz az..mellesleg én nem mennék hozzá fix...öreg is meg olyan gáz........... inkább válassz mást...Szabó Lászlót ajánlom...hozzá járok...furcsa a stílusa elsőre, de a tudása az nem kicsi
7/7 anonim válasza:
Szia, utolsó!
Írtam privit. Miért gáz a Korányi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!