Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van jelentősége ha a héten...

Van jelentősége ha a héten szülnék? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ma vagyok már a 38. hétben tehát tegnap töltöttem a 37-et !!

Tehát ha a hétvégén születne révén hogy állítólag front lesz ugye nem lenne baja?

Különösebben bent kéne maradni a kórházban már plusz napokra gondolok!!Köszönöm

annyira aggódok már annyira várom a PICIKÉMET

2014. okt. 1. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Betöltött 37. hét után ha születik, már nem számít koraszülöttnek. Emiatt nem kellene plusz napot bent maradni.
2014. okt. 1. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lenne baja, ilyenkor már 100%ig ki van fejlődve, mindene müködik. Max a súlya lenne kisebb pár dekával.
2014. okt. 1. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:
36+5 hetesen elfolyt a magzatvizem. Valószínűleg a front is közbejátszott. Egészséges 55 cm-es, 3,5 kg-os fiút szültem. Hivatalosan koraszülött volt, de csak a hetek miatt. Két napon múlt, viszont nem kezelték korababaként. Harmadik napon besárgult picit, kékfény alatt szolizott, de ugyanazon a napon engedtek haza minket, mint a többieket. Azóta sincs lemaradása. Normál 8 hónapos baba, sőt már kapaszkodva lépeget, szóval talán kicsit előrébb is jár, mint más 8 hónapos babák. Nem kell aggódnod! Már készen áll arra a babád, hogy találkozzatok :) Ilyenkor már csak híznak odabenn, minden szervük tökéletesen kifejlődött. A kisfiam is azért kapott csak 9/10-es értéket, mert még nem volt annyi zsír a bőre alatt és picit fázott. Ezért a szülés után 3-4 órán keresztül inkubátorban melengették, illetve az első éjjel nem lehetett velem a rooming-in ellenére sem, hogy megfigyeljék. Második nap reggeltől viszont velem volt, az egy éjszakát kivéve, amikor a kékfény alatt pihent.
2014. okt. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!