Én lelki okokra tippelnék, esetleg nagy stressz... Sajnálom :(
2014. szept. 20. 21:51
2/9 anonim válasza:
:( Nem tudok válaszolni a kérdésedre.De nagyon sajnálom. :(
2014. szept. 20. 21:57
3/9 anonim válasza:
Borzasztóan sajnálom!
Kezeletlen cukorbetegség okozhat ilyet. Mást nem tudok.
2014. szept. 20. 22:27
4/9 anonim válasza:
nagyon sajnálom!
az utolsó kontrollon mit csináltak veled az orvosok?vagy az előtte levőn?
én alapból sajnos bizalmatlan vagyok, így én elsőre csak műhibákra tudnék gondolni
és lehet morbidan hangzik(de ilyen híreket is láttam)de van olyan, hogy magzatlopás..
2014. szept. 21. 00:31
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy irtatok,az eset nem velünk történt,egy nagyon kedves ismerösünkkel.okot senki nem mond,belsô és külsö szakértö is vizsgàlja a babàkat.keddi nst jo volt,szerdain màr egyik babànak sem volt szivhangja....ilyen hirtelen mi történhet.az orvosuk lelkiismeretes,mebizhato,de ugye ki tudja,mire nem figyelt esetleg.pénteken csàszàroztàk volna öket,38.héten.nagy,egészséges babàk voltak.nem volt helyük?elhalt a méh,a köldökzsinor?fertôzés?rettenetes a fàjdalmuk,az anyuka nem szolalt meg azòta.mi ilyenkor a "jo"?eltemessek a kicsiket igy is,vagy....
2014. szept. 21. 06:44
6/9 anonim válasza:
Igen. Feltétlen el kell búcsúzni a babáktól. Legyen temetés.
Sajnos egy magzatos terhességeknél is megtörténhet, hogy ismert ok nélkül elhal a baba, az ikrek kockázata pedig mindenre nagyobb. Gondolom lesz boncolás, ott kiderülhet valami. Vérrög keletkezett a lepényben, megcsomózódott a köldökzsinór vagy ki tudja.
2014. szept. 21. 07:30
7/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálim :(
Nálunk az egyik óvónéninek a babája halt me a 39-ik héten csomó volt a köldökzsinóron,előtte nap volt dokinál és akkor még minden rendben volt,másnap már nem.
Esetleg a lepénnyel lehetett gond.
Van aki eltemeti a halott babát és kijár a sírhoz,van aki nem ezt nekik kell tudni.
Istenem,nagyon sajnálom :(
2014. szept. 21. 07:34
8/9 anonim válasza:
Olvastam már olyat, hogy csak úgy meghalt a baba, az okot nem találták meg, addig egészséges terhesség volt. Nem tudok tippelni sem, kizárt, hogy mindegyik babánál kzs. probléma lépjen fel. Borzalmas tragédia.
2014. szept. 21. 19:20
9/9 anonim válasza:
ha nem születtek még meg, akkor nem adhatja ki a kórház eltemetni őket. sajnálom a történteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!