Mennyire eros a verzes szules utan?
Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 14:27
1/7 anonim válasza:
Erősebb mint egy mestruációkor,de nem mindenkinél egyforma.Én az éjszakai Always betéttel elvoltam.Van aki nagyon erősen vérzik van aki meg kevésbé,ne aggódj előre.
2/7 anonim válasza:
Erősebb, mint a menstruációnál, és alvadt vér darabok is távoznak, nem kell megijedni. Én az éjszaki alwayst használtam, de az első 2-3 napban 2 óránként kellett cserélni.
3/7 A kérdező kommentje:
Huuh akkor megnyugodtam, en is ejszakai Always-t vettem! Csak sokhelyen meg Tena Ladyket olvastam! Remelem nekem is eleg lesz, max Apaval vetetek! Koszi a valaszokat! 34 hetes kismami
2008. aug. 8. 17:07
4/7 anonim válasza:
Szia! Nekem a normáll betét elég volt! Még éjszakai sem kellett! Velem is megvetették a tennát meg hasonló óriás betéteket, mindet elajándékoztam amikor hazajöttem! De ha valakinek erösebb a vérzése annak sem kell tennát használni, hanem csak gyakrabban kell menni cserélni!
5/7 anonim válasza:
Szia.Nekem ugyan olyan volt mint a normál menszesz, és csak 1 hétig tartott.Elég volt a sima betét.
6/7 anonim válasza:
Nekem is elég volt az éjszaki always betét.Az első két napban kellett sűrűbben cserélni,utána már nem volt olyan nagyon erős a vérzés.
7/7 anonim válasza:
szia! látom sok szerencsés ember van :), de nekem kellett a tena bizony. főleg az első 3 napban. egy csomag elég belőle. már csak azért is tudom javasolni, mert löketszerű a vérzés szülés után, tehát mikor felállsz, megindul stb. nekem bevállt a tena szülés után. jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!