Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Újpesten melxik nőgyógyászt...

Nyuszmoo kérdése:

Újpesten melxik nőgyógyászt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Újpestikènt melyik kőrházban kell szülnöm, most hogy nincs szülőotthon?
2014. szept. 4. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Újpest a Honvéd kórházhoz tartozik most, tehát a MÁV-ban kell(ene) szülni.

Én múlt pénteken voltam az újpesti SZTK-ban, és el is határoztam, hogy nem megyek többet...

Flegma, lekezelő, beszólogató volt a doki, kőkorszaki eszközök vannak, stb.

11 hkm

2014. szept. 4. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
A Honvédhoz (most ÁEK) tartoznak az újpestiek. Magándokit keresel? Én dr. Demjén Lászlóhoz jártam, nála szültem, csak jót tudok róla mondani. A Rózsa utcában rendel: [link]
2014. szept. 4. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Demjén valóban jó orvos,én is őt javasolnám
2014. szept. 5. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a Demjént javaslom, 5 hónapja szültem nála, nagyon meg voltam elégedve vele.
2014. szept. 5. 09:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Demjénnél én is szültem 9 ève de akkor még nem magán doki volt. A halászhoz szeretnék menni most csak nem tudom ő melyikben van. A magánorvos nekem kissé drága sajnos :(
2014. szept. 8. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Dr Jerger András, Káp II. van a magánrendelése, a szüléseket a Mávban vezeti le. Én most várom nála a harmadik babámat. Nagyon szeretem mint szakembert és mint embert is.
2014. szept. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!