Tudtok ajánlani egy jó lelkiismeretes és olcsó szülész orvost aki szüleszt itt Budapesten?
Az enyemet tudom ajanlani, nagyon lelkiismeretes, fiatal es szakmailag is ott van. Most szultem julius 26-an, tehat frissek az elmenyek.
Sote I. szamu nöi klinika, Ujvárosi Boróka.
off: A Péterfyrol nekem is rossz elmenyem van, igaz kicsit mas temaban, ott halt meg a nagymamam az orvosok hibaja miatt szoval en sem ajanlok ott semmit senkinek.
Sajnalom a picidet :-( Most biztos nem lesz semmi baj :-)
Elozo voltam
Uzsoki: Telek Tamas, Jex Anna, Lajits Timea.
En a Tamasnal szultem, de nem kert semmit. Ettol fuggetlenul kapott. Terhesgondozasnal sem kert anno semmit. Most nem tudom, hogy van-e tarifaja. Nincs magan rendelese, korhazban dolgozik.
A ket holgynek van maganrendelese. 6-8000 ft/vizsgalat a tarifaja, szulesert egyik sem ker penzt.
dr.Lengyel Mária-Szent István kórház
9 e ft nála uh-val a terhesgondozás,nagyon alapos,kedves doktornő,és szakmailag is megbízható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!