Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lepény érettsége 1. Akkor még...

Lepény érettsége 1. Akkor még nem lesz baba, van köze hozzá?

Figyelt kérdés
38. hétben vagyok.Múlt héten vizsgálat alapján azt mondták előbb jön,de semmi jelét nem érzem még,azon kívül,hogy a hasam tényleg lennt van.Köszi :)
2014. aug. 28. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá, 0. fokban érett lepénnyel is lehet koraszülni, totál elöregedettel is túlhordani.
2014. aug. 28. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A 36. héten 3. fokban volt érett a lepény nálam. Holnap töltöm a 38. hetet, de szülésnek még mindig semmi jele.
2014. aug. 28. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhesség alatt a 38. héten már 2-3. fokban volt érett a lepény, első lányom kiírt nap előtt 2 nappal, a második lányom 1 nappal kiírás előtt született. Szerintem nincs összefüggés a lepény érettsége és a szülés időpontja között.
2014. aug. 28. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
39. hétben szültem spontán, I. fokú lepénnyel. Nincs hozzá köze. Egyébként febr. 27-re voltam kiírva, febr. 19-én szültem, úgy hogy magától indult be.
2014. aug. 28. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs köze, 42.héten született a gyerkőcöm 1es érett lepénnyel.
2014. szept. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!